Filter för Locktänger

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

BaByliss locktänger

BaByliss – exklusivitet och skönhet i ett
BaByliss ägs av den amerikanska koncernen Conair Corporation - ett ledande företag inom produktion och försäljning av skönhetsprodukter. Företaget grundades år 1959 och sedan dess har de visat framfötterna med sin stora ambition att göra kvinnor vackra i hemmamiljö.
Företaget fokuserar på att erbjuda exklusiva hårvårdsredskap så som till exempel locktänger. BaByliss är kända för sin design, vars funktionalitet gör redskapen enkla att använda sig av. Vi har utan tvekan många år framför oss där vi kommer att häpnas över, införskaffa och njuta av BaByliss härliga hårvårdskollektioner.

Vacker med hjälp av BaByliss locktång

Om man ser en kvinna på gatan som förvånar med sina vackra och naturliga lockar så kan man vara säker på att hon använt en locktång för att uppnå looken.

Locktången är ett redskap som skapar fantastiska lockar åt kvinnor med rakt hår. BaByliss locktång hjälper dig att få dina drömlockar på ett snabbt sätt. Företagets kollektioner går att köpa i många av de större affärerna som erbjuder kosmetika och skönhetsprodukter. Du kan även beställa en locktång på nätet där priserna varierar mellan 250–500 kronor.

BaByliss locktång ger dig massor av möjligheter till ett vackert hår. Med hjälp av detta redskap kan du få allt från Hollywood-svall till mindre lockar. Givetvis kan du lätt skapa fallande vågor eller mindre krus. Locktången är din hjälp i nöden när du är på jakt efter ett perfekt men samtidigt naturligt hår.

Styling i hemmamiljö

Med tanke på att du kan köpa BaByliss locktång och använda den hemma så är det självklart att företaget erbjuder dig chansen att snygga till dig i hemmamiljö utan att behöva spendera massor med pengar. Med andra ord kan du trolla fram en fin frisyr hemma i vardagsrummet.


Hur går du tillväga? Det är inte särskilt svårt. Först och främst bör du tvätta håret. Vill du få lite mer volym kan du satsa på ett volymgivande schampo. Låt håret torka lite innan du tar fram din BaByliss locktång. När håret är någorlunda torrt kan du börja med att locka fram det bästa av ditt hår. BaByliss locktång kan forma allt från stora fallande lockar till lite mindre sådana.
 
Ett hett tips är att hålla locktången i rätt temperatur. Låt den inte bli för varm, för då riskerar du att förstöra håret. När lockarna är klara, ta dem varsamt med handen och lägg dem på rätt plats. Släpp aldrig ner locken med locktången.


Hårstyling kräver vård

Även om BaByliss locktång är väldigt bra så måste du vara medveten om att användningen av den faktiskt kan slita på håret. Därför är det extra viktigt att vårda ditt hår så att du kan njuta av dina naturliga och vackra lockar en lång tid framöver. Använd alltid ett vårdande balsam när du tvättar håret och komplettera gärna med ett passande värmeskydd som förebygger eventuella skador. Kolla gärna in BaByliss andra produkter. Vem vet, du kanske hittar massor av andra trevliga stylingredskap som kan passa ditt utseende? Vårda ditt hår och njut!

Liknande sökningar
Babyliss Skönhet och hälsa
Babyliss Hårfönar
GHD Locktänger
OBH Nordica Locktänger
Remington Locktänger
Babyliss Plattång
Babyliss Skäggtrimmer
Moccamaster Kaffebryggare
Global Santokuknivar
L.Brador Arbetsjackor
Reebok Badtofflor
Ellesse Bikinis
Monki Blusar
Adidas Byxor
Happy Holly Randiga byxor
NA-KD Kostymbyxor
La Redoute Jumpsuits
NA-KD Kjolar
Masai Trikåklänningar
ONLY Jeansklänningar
True Decadence Spetsklänningar
lindbergh Shorts
Solid Shorts
Dickies Skjortor
Vans Tröjor
Sloggi BHs
ONLY Undertröja
Amika rea
Babyliss rea
Bellami Hair rea