Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Plattång

Plattång när du vill ha rakt hår

Plattången är locktångens raka motsats. Är det vågor eller lockar du strävar efter så ska du satsa på en bra locktång. Vill du helst utmana med en look där det raka och släta håret är i fokus kommer du definitivt att behöva en plattång. Redskapet används för att platta håret rakt genom att dra det en eller fler gånger genom håret. Den likt locktången är en värmeartikel. Idag har ett flertal undersökningar bevisat att det är plattången som toppar listan på stylingprodukter som skadar håret. Det blir lätt torrt, livlöst och i vissa fall försvinner hårfärgen fortare. Men lugn! Det finns tips och trix som gör plattången till din bästa vän.

Använd plattången rätt

För att undvika torrt och skadat hår vid användning av plattången ska du först och främst se till att återfukta ditt hår. För en plattare effekt bidrar även ett utslätande schampo och balsam. Efter varje hårtvätt se till att handdukstorka håret. Ha gärna i värmeskydd, olja och utslätande lotion. Ett 100 % torrt hår är mycket mer mottagligt för plattångens behandling. Hårfön kommer också väl till hands ifall du inte har tid med att handdukstorka håret. Se även till att du har rätt värmeläge på tången. Ett hett tips är att satsa på 185 grader för att hålla värmen jämn under hela stylingen.

Välj lite dyrare artiklar

När det kommer till plattången så gäller regeln ju högre pris, desto bättre kvalité. Det är även orsaken till att det är bra att lägga ut en extra hundralapp för att köpa en lite dyrare produkt. GHD visar goda resultat i test. Några andra alternativ vore artiklar från Björn Axén och Jan Thomas Studio. Givetvis finns det även CHI och Remington ifall man föredrar deras sortiment.

Har du kortare hår ska du välja en mindre plattång. Tjockare och längre hår behöver däremot en bredare variant för att få bästa möjliga resultat.Liknande sökningar
Babyliss Plattång
GHD Plattång
Remington Plattång
Hardanger Bestikk Dessertskedar
Only & Sons Rutiga byxor
Reclaimed Vintage Utsvängda jeans
daisy street Plisserade kjolar
Adidas Klänningar
Svarta Kostymer
New Look Myskläder
Lacoste T-shirts
Produkt Stickade tröjor
Produkt T-shirts
Vita Tröjor
Reebok Undertröja
Dune Ankelboots
New Look Ankelboots
Timberland Boots
Tom Tailor Boots
Apair Kängor
Ted Baker Slip in
Gula Stövlar
Svarta Stövlar
Babyliss rea
Balmain rea
Björn Axén rea
Ga.Ma rea
GHD rea
Goldwell rea
HH Simonsen rea