Saltvattenspray

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Saltvattenspray

Saltvattenspray – den perfekta sommarprodukten

Saltvattenspray glattar till håret som ingen annan stylingprodukt. Har du svårt att föreställa dig effekten? Tänk om du badat i ett riktigt salt hav och låtit håret torka efteråt, helst självtorka. Den strukturen och känslan får du ifall du använder dig av saltvattenspray. Vem passar produkten? Egentligen alla som satsar på en lite rufsigare look eller vill ha håret i en härlig oreda som gärna påminner om surfarnas frisyrer. Med andra ord är den definitivt den perfekta sommarprodukten.

Optimalt resultat

För att maxa resultatet ska man helst spraya håret innan det torkat helt. Detta betyder att man ska handtorka det efter duschen och spraya håret innan man har börjat föna med hårfönen. Vissa tipsar om att spraya medan man fönar med det är en smaksak eller så beror det på den utvalda artikeln. Sedan får man gärna fixa frisyren vidare helst utan att tillföra andra stylingprodukter. Vill man ha vågor eller stora lockar räcker det med att krama håret med händerna så är det färdigt. Volymen och den härliga strandeffekten man får är något att se fram emot.

Tillför fukt vid behov

Vid en regelbunden användning kan sprayen torka håret vilket i sin tur betyder att det kräver lite mer fukt. En hårinpackning kan vara din räddare i nöden. Den innehåller allt från proteiner, extra fetter eller fukt som gör håret levande och vackert. En annan lösning är att satsa på en saltvattenspray som är berikad med vitaminer och oljor. De stärker håret och ger det fukten det behöver. KICKS är ett av varumärkena som har tagit fram en ny produkt innehållande aqua mineral algae som tillför fukt och stärker håret. Självklart är det fler tillverkare du ska ha i åtanke vid val av den rätta artikeln. Björn Axén, Redken och Schwarzkopf brukar alltid ha något bra för stylingssugna kunder.Liknande sökningar
Iittala champagneglas
Rösle Stekpannor
Levis Randiga blusar
Morgan Blusar
Sebago Jackor
Replay Stretch jeans
Röda Jumpsuits
Rut&Circle Kjolar
Twist & Tango Långklänningar
Nike T-shirts
Noak T-shirts
Peak Performance T-shirts
David Beckham Parfym
Dr Hauschka Kosttillskott
Wet N Wild Concealer
Helena Rubinstein Läppglans
Kappa Skor
Adidas Vandringskängor
Pax Sandaler
Jack & Jones Träningsskor
Balmain rea
Bumble and bumble rea
Davines rea
Fudge rea
Grazette of Sweden rea
Kevin Murphy rea
KMS rea
Lakme rea
LANZA rea
LERNBERGER STAFSING rea