Saltvattenspray

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Saltvattenspray

Saltvattenspray – den perfekta sommarprodukten

Saltvattenspray glattar till håret som ingen annan stylingprodukt. Har du svårt att föreställa dig effekten? Tänk om du badat i ett riktigt salt hav och låtit håret torka efteråt, helst självtorka. Den strukturen och känslan får du ifall du använder dig av saltvattenspray. Vem passar produkten? Egentligen alla som satsar på en lite rufsigare look eller vill ha håret i en härlig oreda som gärna påminner om surfarnas frisyrer. Med andra ord är den definitivt den perfekta sommarprodukten.

Optimalt resultat

För att maxa resultatet ska man helst spraya håret innan det torkat helt. Detta betyder att man ska handtorka det efter duschen och spraya håret innan man har börjat föna med hårfönen. Vissa tipsar om att spraya medan man fönar med det är en smaksak eller så beror det på den utvalda artikeln. Sedan får man gärna fixa frisyren vidare helst utan att tillföra andra stylingprodukter. Vill man ha vågor eller stora lockar räcker det med att krama håret med händerna så är det färdigt. Volymen och den härliga strandeffekten man får är något att se fram emot.

Tillför fukt vid behov

Vid en regelbunden användning kan sprayen torka håret vilket i sin tur betyder att det kräver lite mer fukt. En hårinpackning kan vara din räddare i nöden. Den innehåller allt från proteiner, extra fetter eller fukt som gör håret levande och vackert. En annan lösning är att satsa på en saltvattenspray som är berikad med vitaminer och oljor. De stärker håret och ger det fukten det behöver. KICKS är ett av varumärkena som har tagit fram en ny produkt innehållande aqua mineral algae som tillför fukt och stärker håret. Självklart är det fler tillverkare du ska ha i åtanke vid val av den rätta artikeln. Björn Axén, Redken och Schwarzkopf brukar alltid ha något bra för stylingssugna kunder.Liknande sökningar
Herschel Supply Co Väskor
Robert Welch Kockknivar
ASOS Ärmlösa blusar
Ralph Lauren Vårjackor
Y.A.S Skinnkjolar
Gym King Shorts
OBJECT Toppar
Craft Träningskläder
Adidas Polotröjor
Jacqueline de Yong Cardigans
Tiger of Sweden Stickade tröjor
NLY Bodys
Rapunzel of Sweden Löshår
Milani Puder
Bershka Ankelboots
ONLY Boots
Park Lane Cowboy boots
Truffle Collection Loafers
Vagabond Skinnpumps
Röda Stövletter
Balmain rea
Bumble and bumble rea
Cutrin rea
Davines rea
D:Fi rea
Fudge rea
Grazette of Sweden rea
Kevin Murphy rea
KMS rea
LANZA rea