Värmeskydd

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Värmeskydd

Värmeskydd – ett måste för håret

Föreställ dig en sommaridyll, helst utomlands. Strålande sol, vita stränder och en drink i handen. Det är 35 grader varmt och helt perfekt för bad och solning. Vad gör du först och främst? Jo, du smörjer in dig med solkräm eller sprayar den nyaste varianten av solskyddskräm med skyhög faktor 50+. Missa inte att använda after sun när du varit länge i solen. Det är mer än självklart att du tar hand om din hud för att det gör så ont ifall den blir bränd.

Samma skydd behöver även håret men det tänker vi inte särskild ofta på. Som tur är har värmeeffekten på håret blivit mer och mer uppmärksammat på senare år. Lösningen heter värmeskydd.

Hårets egna behov

Värmeskydd bör stå som artikel nummer 1 för tjejer som utsätter sitt hår för värme. Det behöver inte nödvändigtvis betyda solvärme. Tänk på plattången vars temperatur ligger runt 180 - 200 grader, så varmt är inte ens solen. Självklart skadar den håret. Plattången gör håret rakt och vackert men samtidigt även torrt och slitet. Här kommer värmeskyddets välbehövda vård. Spraya den gärna innan du fönar med hårfön, plattar eller lockar det. För att ha ett vackert och naturligt hår ska man se till att tillfredsställa dess behov. Ett av dem är att hålla det borta från värmen så gott det går eller skydda det mot den.

Maximalt skydd åt håret

Värmeskydd är dagens mest hårvårdande produkt. Det skyddar håret av tängernas värme, gör det mindre sprött och i vissa fall även tillsätter en viss glans. Vissa värmeskydd har även en återfuktande effekt samt skyddar mot solens UV-strålning vilket gör den perfekt för sommarsemestern. Sprayen lägger sig som en hinna runt varje hårstrå och gör det redo för vidare styling eller solens strålar.

Några heta varumärken som tillverkar bra värmeskydd är Rapunzel of Sweden, Maria Nila, Kerastase och Redken.Liknande sökningar
Calvin Klein Hattar
Converse Sportväskor
William Baxter Chinos
Make Way Jackor
Vans Jackor
NLY Volangkjolar
Morgan Klänningar
Tommy Hilfiger Myskläder
Rosa Regnjackor
Tommy Hilfiger Nattlinnen
Abercrombie & Fitch Tröjor
Tom Tailor Tröjor
Emporio Armani Underkläder
OPI Skönhet och hälsa
Collistar Läppstift
Maybelline Ögon
ALDO Skor
Gant Kängor
Steve Madden Mockapumps
Lacoste Tofflor
Alterna rea
Björn Axén rea
Fudge rea
GHD rea
Goldwell rea
Kerastase rea
Kevin Murphy rea
LANZA rea
LERNBERGER STAFSING rea
Living Proof rea