Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Volymspray

Volymspray – volymdrömmen i en liten flaska

Tänk att få den önskade hårvolymen utan några krångliga procedurer och slit. Finns det alternativet? Svaret är ja. Volymsprayen är ett sätt att ge håret en önskad och glammig Hollywood stil utan att slita sönder det.

Volymspray som namnet självt antyder gör håret mer fylligt utan att det ser onaturligt ut. Har du ett tunt eller lite flygigt hår från början är volymsprayen ditt ”hårresande” alternativ. Det är alltså hårstyling i högsta nivå och en välbehövlig väg att gå när man vill vara fin och naturlig i sin look.

Akta dig för blöteffekten

Att få den önskade volymen i håret börjar redan när du tvättar det. Använd gärna volymgivande schampo och balsam för att förbereda det för vidare behandling. Oftast rekommenderas att applicera produkten i ett blött hår som man vidare fönar för bästa effekt. Vissa produkter kan fungera ifall man låter håret självtorka men för det mesta ska hårfön användas för att få bästa volym. En del sprayar lämnar håret med en blöteffekt som ingen egentligen strävar efter. Välj bort sådana produkter. Volym ska leda till ett luftigt och fylligt hår, inget annat!

Tunt men vackert hår

I Sverige är det vanligt med ganska tunt och delikat hår. Det i sig behöver inte alltid vara ett dåligt utgångsläge. För oss Nordbor gör en bra volymspray susen när man vill locka fram det luftiga i sitt hår. Dessutom finns det en hel del klippningar för det fina och silkiga håret. Kombinera klippningen med en skonsam volymspray så blir effekten en oemotståndlig frisyr. Använder du även locktången får du garanterat en utmärkt effekt.

Heta shoppingtips och rabatter kan du alltid söka efter på nätet. Här ger vi bara ett urval av det enorma utbudet på marknaden. Några prisvärda alternativ tillverkas av Kevin Murphy, Lanza och Matrix.Liknande sökningar
NLY Bälten
Noisy May Långärmade blusar
ONLY Prickiga blusar
ASOS Mammabyxor
OBJECT Leggings
VERO MODA Blommiga byxor
Jacqueline de Yong Minikjolar
Free People Jeansklänningar
Noisy May Långklänningar
Jacqueline de Yong Shorts
Bellfield T-shirts
Hummel Hoodies
Brave Soul Undertröja
Christina Aguilera Parfym
OGX Balsam
Matrix Hårspray
Poze Hairextensions Microringar
Maria Åkerberg Rouge
Adidas Canvas sneakers
Saucony Sneakers
Amika rea
Batiste rea
Björn Axén rea
Goldwell rea
Joico rea
Kerastase rea
LANZA rea
Living Proof rea
Maria Nila rea
Matrix rea