Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Volymspray

Volymspray – volymdrömmen i en liten flaska

Tänk att få den önskade hårvolymen utan några krångliga procedurer och slit. Finns det alternativet? Svaret är ja. Volymsprayen är ett sätt att ge håret en önskad och glammig Hollywood stil utan att slita sönder det.

Volymspray som namnet självt antyder gör håret mer fylligt utan att det ser onaturligt ut. Har du ett tunt eller lite flygigt hår från början är volymsprayen ditt ”hårresande” alternativ. Det är alltså hårstyling i högsta nivå och en välbehövlig väg att gå när man vill vara fin och naturlig i sin look.

Akta dig för blöteffekten

Att få den önskade volymen i håret börjar redan när du tvättar det. Använd gärna volymgivande schampo och balsam för att förbereda det för vidare behandling. Oftast rekommenderas att applicera produkten i ett blött hår som man vidare fönar för bästa effekt. Vissa produkter kan fungera ifall man låter håret självtorka men för det mesta ska hårfön användas för att få bästa volym. En del sprayar lämnar håret med en blöteffekt som ingen egentligen strävar efter. Välj bort sådana produkter. Volym ska leda till ett luftigt och fylligt hår, inget annat!

Tunt men vackert hår

I Sverige är det vanligt med ganska tunt och delikat hår. Det i sig behöver inte alltid vara ett dåligt utgångsläge. För oss Nordbor gör en bra volymspray susen när man vill locka fram det luftiga i sitt hår. Dessutom finns det en hel del klippningar för det fina och silkiga håret. Kombinera klippningen med en skonsam volymspray så blir effekten en oemotståndlig frisyr. Använder du även locktången får du garanterat en utmärkt effekt.

Heta shoppingtips och rabatter kan du alltid söka efter på nätet. Här ger vi bara ett urval av det enorma utbudet på marknaden. Några prisvärda alternativ tillverkas av Kevin Murphy, Lanza och Matrix.Liknande sökningar
Converse Ryggsäckar
Boomerang Blusar
DAGMAR Blusar
Fashion Union Långärmade blusar
Saint Tropez Vida byxor
Dr Denim Jackor
Ivyrevel Kappor
Selected Homme Kappor
Tom Tailor Jackor
VILA Högmidjade jeans
Röda Jumpsuits
Reclaimed Vintage Kjolar
Vesper Långärmade klänningar
Gula Skjortor
G-Star Linnen
Lacoste Polotröjor
Rawpowder Antioxidanter
Burt´s Bees Läppglans
Converse barnskor
Raid Loafers
Amika rea
Batiste rea
Björn Axén rea
Goldwell rea
John Masters Organics rea
Joico rea
Kerastase rea
LANZA rea
Living Proof rea
Maria Nila rea