Ansiktskrämer

Filter för Ansiktskrämer

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Ansiktskrämer

Ansiktskräm innan sminket

För att vara en äkta skönhet måste man ta hand om kroppen, för att få fram det vackra i oss, som vi alla har. Ett viktigt organ man måste ta hand är huden, visserligen så täcker smink de flesta ojämlikheter men även sminket sitter bättre om huden är väl omhändertagen. Med hjälp av till exempel peeling kan du hålla din kroppshud ren från kvarblivande smuts som tränger in i porerna och sen smörja in med jojobaolja. För huden på ansiktet bör man ha bl.a. ansiktsmasker och ansiktskräm för att ta bort pormaskar och för att återfukta ansiktshuden och få en mjukare, lenare och friskare hy.

Som fransyskorna

Fransk kosmetika är väldigt inriktat på hudomvårdnad före sminket. Rätt kräm hjälper huden att få tillbaka sin egen lyster och elasticitet. Det sägs att man bör använda kräm för huden från att det man kommer över 20-årsgränsen. En ansiktskräm borde alltid finnas i sminkväskan för att användas regelbundet. Har du problem med acne eller ärr? Då kan du be en läkare om att få läkande ansiktskrämer för just dig. Glöm inte att alla hudproblem bara är ytliga symptom på ett inre problem i kroppen, så håll koll på det du äter och försök att få så mycket motion du kan för en bättre hälsa och vackrare hud.

Inte vilken kräm som helst

Det finns olika ansiktskrämer, beroende på din hud och om du har någon speciell kondition. Har du väldigt torr hud behöver du en återfuktande kräm som du kan använda på morgonen och en annan på kvällen innan du lägger dig. Om du har fet eller både torr och fet hud, så behöver du kunna använda en ansiktskräm som återfuktar utan att lämna huden glansig av olja. Helst ska man kombinera med rengörande ansiktsprodukter som återställer PH-värdet och motarbetar en överaktiv talgbildning på den ytliga nivån.Liknande sökningar
Biotherm Ansiktskrämer
Clarins Ansiktskrämer
Dermalogica Ansiktskrämer
Hawaiian Tropic Ansiktskrämer
Lancome Ansiktskrämer
Aida Knivar
Rosa Badkläder
Masai Långärmade blusar
Brave Soul Cargobyxor
Esprit Vida byxor
Missguided Plisserade kjolar
Miss Selfridge Maxikjolar
Zizzi Chiffongklänningar
VERO MODA Shorts
B Young Linnen
Hummel Träningskläder
Ashley Graham Balconette-BH
Abercrombie & Fitch Boxershorts
Blåa Strumpor
David Beckham Eau de toilette
Paul Mitchell Schampo
Comfort Zone Serum
Ciaté Highlighter
Merrell Sportsandaler
Topshop Tofflor
Babor rea
Biotherm rea
Clarins rea
Clinique rea
Dermalogica rea