Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Ansiktsolja

Ansiktsolja eller ansiktskräm?

Vad är anisktsolja bra för? I princip så är en ansiktsolja samma sak som en ansiktskräm fast i oljeform. Fördelen är att den lyckas ge näring åt huden på en djupare nivå, medans krämen inte når så långt in och när det kommer till huden så är desto djupare bättre. Fast ibland blir man lite skeptisk eftersom att när man hör ordet ”ansiktsolja” tänker man på ett glansigt och fettigt resultat, vilket sällan är det som önskas. Egentligen gör en ansiktsolja inte huden fetare, utan den kan motverka både torr och fet hud. När oljan har torkat in lämnar den huden len, mjuk och med nytt lyster.

Rätta sättet att använda den

När ska man använda ansiktsolja? Efter att ha tvättat ansiktet ordentlig och innan den eventuella sminkningen. Det är upp till dej om du även tänker använda serum och kräm. En del tycker att det blir för mycket, men om man tycker att huden behöver lite extra näring så kan man tillsätta produkter lite efter behag. I sådana fall används serumet först, sedan oljan och sist krämen som för att låsa in alla nyttiga ingredienser i huden. För de kallare årstiderna kan det vara fördelaktigt att använda sig av ansiktsolja istället för kräm, eftersom den inte innehåller vatten och kan då inte frysa på huden.

Hur man blir en het snygging på sommaren

Om du tar hand om din hud under årets alla månader, så kommer huden att vara vacker när våren och sommaren kommer, och inte befinna sig syrefattig under solens starka strålar. Att återfukta huden är någonting man glömmer bort att göra speciellt när man har lite oljig hy. Men även ett glansigt ansikte behöver återfuktas, bara att den behöver återfuktas med den rätta produkten. Det står ofta på förpackningen vilken hudtyp den är gjord för.Liknande sökningar
Sagaform Assietter
OBH Nordica Stekpannor
Lindberg Strandkläder
ONLY Chiffongblusar
Selected Blusar
Selected Femme Chiffongblusar
JDY Jackor
Morgan Blazers
Armani Slim jeans
I dig denim Raka jeans
BUBBLEROOM Sommarklänningar
New Look Linnen
77thFLEA Toppar
Criminal Damage T-shirts
Hype Tröjor
Adrian Hammond Kalsonger
Paul Mitchell Balsam
Nuxe Hudvård
Karl Lagerfeld Espadriller
French Connection Tygskor
AnneMarie Börlind rea
Babor rea
Clarins rea
Dermalogica rea
Dirty Works rea
Elemis rea
Estelle & Thild rea
Garnier rea
L:A Bruket rea
LERNBERGER STAFSING rea