Ansiktsskrubb

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Ansiktsskrubb

Varför du måste exfoliera med ansiktsskrubb

Vår hud täcks ständigt med döda celler som får ansiktet att se grådaskigt, äldre och fetare ut. Med allt damm och smuts som flyger omkring i luften täpps porerna igen och tack vare sminket som man dagligen använder skapas det finnar och pormaskar som är jobbiga att få bort. Därför krävs det en djup rengöring med ansiktsskrubb då och då för att behålla ett friskt ansikte. Hemgjorda exfoliationer är lagom effektiva, men en färdigköpt ansiktsskrubb ger ansiktet en ordentlig återuppväckning från döda celler och annat grått och torrt som lägger sig som en störande hinna på hyn.


Bästa sättet att ta vara på din ansiktsskrubb

De flesta ansiktsskrubbarna är inte så grova som peeling för kroppen. Huden i ansiktet är känsligare är huden på resten av vår kropp och behöver mer omvårdnad med mycket kärlek och tid. De flesta använder sig av ansiktsskrubb en gång i veckan, men antalet gånger du använder den och typen av skrubb du köper beror på dig och din hud. Kom ihåg att en exfoliation lämnar din hud känslig så var försiktigt så att inte utsätta huden för irritation efter användningen och skydda dig från direkt solljus dagen efter med solkräm. Ett tips är att ha ansiktsskrubben i duschen, då kan du lätt komma ihåg att skrubba ansiktet när du ändå håller på.

Ta hand om huden efter exfolieringen

Endast exfoliering tar inte slut på finnar eller torra rynkor. Kombinera alltid ansiktsskrubben med en ordentlig ansiktsmask som verkar mot inflammation och stänger porerna så att ny smuts inte tränger in igen. En bra ansiktskräm och ögonkräm håller huden fuktad och frisk och förekommer rynkor. Fråga en skönhetsexpert om vilka skönhetsprodukter som är nödvändiga för just din hud. Då kan du alltid ta hand om den. Frisk hud gör dig attraktiv när du vill gå utan smink, och hjälper till att ge ett snyggare resultat när du tänker använda smink!Liknande sökningar
Desigual Halsdukar
Tommy Hilfiger Bikinis
Svarta Blusar
Tommy Hilfiger Cargobyxor
Chiara Forthi Dunjackor
Reclaimed Vintage Bomberjackor
New Look Skjortklänningar
Threadbare Skjortor
Gröna Skjortor
Trendyol Toppar & Tunikor
Björn Borg Träningslinnen
Röhnisch Träningslinnen
Superdry T-shirts
Chantelle Amnings-BH
Vogue Strumpbyxor
Clarins Serum
Star Nutrition Bars
Mavala Läppstift
Ilse Jacobsen Kängor
Dune Sandaler
Estelle & Thild rea
Neutrogena rea
ASICS rea
BUBBLEROOM rea
Busnel rea
Canada Goose rea
Desigual rea
Dirty Linen rea
Esprit rea
G-Star rea