Handsprit

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Handsprit

Fri från snorig näsa med handsprit

Vi gör allt möjligt för att hålla oss snygga och friska. Man använder solkräm för att förekomma cancer, peeling för djup rengöring och handsprit för att inte bli sjuk i onödan. Eftersom epidemier av sjukdomar har blivit alt vanligare, så rekommenderas det starkt att desinfektera händerna ofta. Att ha med sig en liten flaska handsprit i väskan eller jackan, kan vara din räddning från ständiga förkylningar och andra sjukdomar. Vänta inte på att bli sjuk för att vara extra noga med hygienen! Undvik en röd näsa med desinfektionssprit alltid nära.

Fördelarna med att använda handsprit

Nu ska vi gå igenom fördelarna med att alltid ha en liten flaska handsprit eller alcogel i väskan. För det första, är det ett praktiskt sätt att alltid kunna hålla dig ren om händerna. Planerar du vara ute en hel dag behöver du försäkra dig om att du kan tvätta händerna var du än är. Speciellt innan mat och efter toalettbesök. Den andra fördelen är för dig som har barn eller som är i kontakt med många personer dagligen. När de andra blir förkylda kan du skydda dig genom att regelbundet desinfektera händerna. Riskerna av att själv bli smittad minskas då drastiskt.

Sprid ut flaskorna

Denna värld vi lever i är full med bakterier som sätter sig på allt vi använder, går på och tar på, så vill du minska förkylningarna, kommer din kropp att se friskare ut helt allmänt, eftersom sjukdomar försvagar vårt immunsystem och får oss att se deppiga och slappa ut. Öka produktiviteten och känn dig ren och frisk hela tiden! Det kan vara bra att ha små flaskor av handsprit och alcogel utspridda lite överallt. Till exempel i bilen, i väskan och i ryggsäcken, på rummet och i köket. För att inte torka ut händerna kan du då och då gnugga in dem med jojobaolja, det är mycket bra för huden.Liknande sökningar
RGE Matbord
Stylein Vida byxor
Happy Holly Kjolar
For Love & Lemons Klänningar
Ivyrevel Klänningar
Liquorish Omlottklänningar
Puma Träningsshorts
DAGMAR Tröjor
Diesel Tröjor
Guess Hoodies
Salming Kalsonger
TIGI Schampo
Collistar Dagkräm
Elemis Duschtvål
Pür Läppstift
FACE Stockholm Puder
Agnes Cecilia Sandaler
Monki Remsandaler
Versace Sneakers
Tretorn Gummistövlar
Design Letters rea
Adidas rea
By Malene Birger rea
By Malina rea
Didriksons rea
Foreo rea
Ganni rea
Geggamoja rea
Gucci rea
HUGO BOSS rea