Jojobaolja

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Jojobaolja

Naturligt vacker med Jojobaolja
Vad är jojobaolja? Det är egentligen inte en riktig olja utan vaxet som framställts av fröna från jojababusken, som i sin tur växer i en viss del av USA och i México. Jojobaoljan är underbart uppfriskande för både huden och håret. Den kan motverka både torr eller fet hy, vilket i sig är fantastiskt. Dessutom har den näringen som huden behöver för att förebygga och lindra aknebesvär. När det gäller håret, gör den det glansigare och starkare. Allmänt friskare, och förekommer splittrade hårtoppar.

Inga kemikalier

Det finns att köpa schampo som innehåller jojobaolja, och som sägs vare ännu bättre för håret än vanligt schampo. Men vill man vara säker på att få det bästa ska man helst skaffa ren, oblandad olja. Använd den utan rädsla eftersom den är helt fri från kemikalier och andra tillägg som tar kol på både hud och hår. Den fungerar utmärkt som en alternativ ansiktskräm och även som solkräm. Den sägs användas som skydd mot den starka solen i México. Kolla på internet och se vilka leverantörer det är som kan erbjuda dig den bästa jojobaoljan.

Ung, vacker och finn-fri

För dig som har känslig hud, är allergisk mot parfym eller andra kemikalier kommer jojobaoljan att passa perfekt. Den är skonsam och hjälper till och med att läka eller minska akne. För dig som har oljig hud lär den här produkten vara bra. Den hjälper till att minska en hög talg-produktion, så att både fett och pormaskar minskar. Säg hejdå till rynkor och jobbiga finnar och hej till jojobaoljan! Hår-tips: om du söker få längre hår på mindre tid, så kan du köra en behandling med jojobaolja. Den stimulerar hårväxt och stärker stråna.Liknande sökningar
Weekday Runda solglasögon
Fiskars Kockknivar
HKliving Sidobord
HKliving Soffbord
Tommy Hilfiger Cargobyxor
8848 Altitude Skidbyxor
Loyalty & Faith Skinny jeans
ASOS Peplumkjolar
Glamorous Maxikjolar
Bershka Långärmade klänningar
Guess Träningsbyxor
Resteröds Pikétröjor
Fantasie BHs
Gucci Eau de toilette
Michael Kors Eau de toilette
Youngblood Parfym
Lancome Nagellack
Layla Nagellack
Alvedon Smärtlindrande & Febernedsättande
Loreal Mascara
Estelle & Thild rea
Boomerang rea
Casall rea
Converse rea
Craft rea
Dirty Linen rea
ERNST rea
FILA rea
Georg Jensen rea
MANGO rea