Ögonkräm

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Ögonkräm

Bli kvitt de mörka ringarna med ögonkräm

Vem har inte stirrat sig i badrums-spegeln på morgonen och önskat att påsarna under ögonen inte vore så mörka och linjerna inte så starka? Det är väldigt vanligt att vakna med puffiga små kuddar under ögonen som skryter om en eller flera nätter utan tillräckligt med sömn. Även många timmar framför datorn och stress kan ge oss markanta linjer och runda ringar under ögonen. Ett enkelt sätt att bli av med de mörka ringarna är så klart ögonkräm, och på så sätt undvika att ge ett trött intryck på allmänheten.

Skonsamt och uppfriskande

När du använder ögonkräm så går svullnaden under ögonen bort och de mörka runda ringarna bleknar så småning om. För akut borttagning av mörka ringar kan man skaffa sig ansiktsmasker just för att ha under ögonen som agerar anti-inflammatorisk räddare i nöden. Dessa små masker låter musklerna kring ögonen slappna av, och det hjälper också till att få bort rynkor. Läs på förpackningen innan du använder din ögonkräm. Där står det vilken tid på dagen och hur många gånger som krämen bör användas för bästa resultat.

Ögonkräm och serum

Eftersom mörka ringar och påsar under ögonen oftast orsakas av stress och trötthet så nog resten av huden på ansiktet inte heller så bra. Detektera problemet i tid och ge tillbaka lystern till ansiktet. Förutom att sova ordentligt är ett bra sätt för att snabbt leverera näring till huden, att använda serum. Använd serumet på ansiktet och följ instruktionerna på produktbeskrivningen när du gör det. Sen kan du komplettera med din ögonkräm. Om du vill kan du avsluta med en återfuktande ansiktskräm. Se där... Ny och fräsch igen!Liknande sökningar
AnneMarie Börlind Ögonkräm
Bioline Ögonkräm
Clarins Ögonkräm
Clinique Ögonkräm
Dermalogica Ögonkräm
Filorga Ögonkräm
Loreal Ögonkräm
Murad Ögonkräm
Shiseido Ögonkräm
Vattenkokare från KitchenAid
SATAKE Brödknivar
Gröna Byxor
Didriksons Västar
Threadbare Kappor
Happy Holly Högmidjade jeans
ONLY Lågmidjade jeans
Parisian Skinny jeans
ICHI Trikåklänningar
New Look Långärmade klänningar
Trendyol Aftonklänningar
VILA Skjortor
Röhnisch Toppar
NA-KD Cardigans
Vita Bodys
Maria Nila Färginpackningar
Anastasia Primer
Gant Finskor
Ben Sherman Sneakers
Office Träningsskor
AnneMarie Börlind rea