Ögonkräm

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Ögonkräm

Bli kvitt de mörka ringarna med ögonkräm

Vem har inte stirrat sig i badrums-spegeln på morgonen och önskat att påsarna under ögonen inte vore så mörka och linjerna inte så starka? Det är väldigt vanligt att vakna med puffiga små kuddar under ögonen som skryter om en eller flera nätter utan tillräckligt med sömn. Även många timmar framför datorn och stress kan ge oss markanta linjer och runda ringar under ögonen. Ett enkelt sätt att bli av med de mörka ringarna är så klart ögonkräm, och på så sätt undvika att ge ett trött intryck på allmänheten.

Skonsamt och uppfriskande

När du använder ögonkräm så går svullnaden under ögonen bort och de mörka runda ringarna bleknar så småning om. För akut borttagning av mörka ringar kan man skaffa sig ansiktsmasker just för att ha under ögonen som agerar anti-inflammatorisk räddare i nöden. Dessa små masker låter musklerna kring ögonen slappna av, och det hjälper också till att få bort rynkor. Läs på förpackningen innan du använder din ögonkräm. Där står det vilken tid på dagen och hur många gånger som krämen bör användas för bästa resultat.

Ögonkräm och serum

Eftersom mörka ringar och påsar under ögonen oftast orsakas av stress och trötthet så nog resten av huden på ansiktet inte heller så bra. Detektera problemet i tid och ge tillbaka lystern till ansiktet. Förutom att sova ordentligt är ett bra sätt för att snabbt leverera näring till huden, att använda serum. Använd serumet på ansiktet och följ instruktionerna på produktbeskrivningen när du gör det. Sen kan du komplettera med din ögonkräm. Om du vill kan du avsluta med en återfuktande ansiktskräm. Se där... Ny och fräsch igen!Liknande sökningar
AnneMarie Börlind Ögonkräm
Bioline Ögonkräm
Clarins Ögonkräm
Clinique Ögonkräm
Dermalogica Ögonkräm
Filorga Ögonkräm
Loreal Ögonkräm
Murad Ögonkräm
Shiseido Ögonkräm
Iittala Vattenglas
Gula Jackor
Trendyol Kjolar
Jumperfabriken Klänningar
Part Two Långärmade klänningar
Soyaconcept Klänningar
Lindberg Regnoveraller
By Malina Skjortor
William Baxter Linnen
Rut&Circle Toppar
Gestuz Stickade tröjor
Hunkydory Tröjor
Name it Stickade tröjor
Jack & Jones Strumpor
Cutrin Schampo
Jane Iredale Läppglans
Rieker Ballerinaskor
Ted Baker Loafers
Guess Stövlar
tamaris Stövlar
AnneMarie Börlind rea