Filter för Peeling

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Peeling

Riktigt snygg med Peeling

På vintern täcker man så mycket hud man kan för att inte frysa, men när varmare väder kommer runt hörnet, är det dags att visa benen igen! Då kan det vara bra att ha fin hud at visa upp, och det gäller hela kroppen. Hur får man huden att se vacker ut och kännas len som sammet? Ibland räcker det inte bara med vatten och tvål. Ibland måste man riktigt skrubba ordentligt för att få bort smuts, svett och döda celler från huden. Visst tar man hand om ansiktet med dyra exfoliationer och ansiktsmasker, men hur är det med resten av huden? Tar vi hand om den också? Det är lätt att få fram den riktigt rena, lena och klara huden med peeling.
 

Skrubba dig snygg

Det finns olika slags peeling för kroppen. Vissa kan användas som en daglig tvål, andra är ordentligt skrubbande och ska användas med jämna mellanrum. Skrubba hela huden när du använder peeling. Att känna sin hud len och ren ger ett lyft på både utseendet och självkänslan. När det är dags för att ta fram bikinin så kommer din hud att se klar och frisk ut. För extra len hud kan du sedan använda jojobaolja. Men glöm för allt i värden inte solkräm när det somrar som bäst!

Ta fram kortbyxorna!

Peeling går att hitta nästan var som helst, men söker du riktigt specifika och lite speciella peeling produkter så kan du söka på internet och beställa direkt hem till dig. När du är till godo med hur len och ren din hud är kan du ta fram dina bästa short och korta klänningar. Visa upp din fina hud! Ett tips för en finare solbränna: använd dig av solkräm, även om det låter kontradiktoriskt, så hjälper solkrämen dig att få en jämn och hälsosam solbränna, utan att skada huden eller ge dig cancer i framtiden.Liknande sökningar
Babor Peeling
Clarins Peeling
Decleor Peeling
Dermalogica Peeling
Elemis Peeling
Filorga Peeling
Maria Åkerberg Peeling
Murad Peeling
Peter Thomas Roth Peeling
Svarta Halsdukar
Robert Welch Gafflar
Ida Sjöstedt Blusar
Pimkie Randiga blusar
Stradivarius Baggy byxor
Gina Tricot Jeans
Just Junkies Skinny jeans
Closet London Minikjolar
Free People Klänningar
Zizzi Trikåklänningar
ICHI Shorts
Miss Selfridge Jeansshorts
Ivyrevel Toppar
Svarta Träningskläder
Revlon Inpackning
Star Nutrition Gainer
Svea Kängor
NA-KD Pumps
Gröna Skateskor
New Balance Höga sneakers
Babor rea