Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Serum

Vacker från grunden med serum

Har du kommit fram till att normala skönhetsprodukter och ansiktsmasker inte räcker för att hålla din hud frisk och vacker? Grundläggande orsaker som stress, dålig diet m.m. kan ge oss olika hudproblem som kan kännas lite svåra att lösa. Så klart måste man alltid lösa grundorsaken, vad den än är, men för att snabba på en synlig förbättring på ytan och få en hälsosammare hud, kan man vända sig till olika hjälpmedel, som till exempel serum. Vad är serum och varför är det så bra? Läs gärna vidare för att veta svaret på det och lite tips och råd på hur man bäst använder serum och hur man undviker de vanligaste misstagen.

Vad är det och hur använder man det?

Serumet är en vätska som kan gå från vattenliknande till geléaktig eller oljeliknande form. Den består av aktiva ingredienser i riktigt starka proportioner som ger din hud en riktig boost från djupet. Byggd med mindre molekyler blir den snabbt absorberad av huden och når djupare än en ansiktsolja och ansiktskräm. Ett misstag många begår är att tro att ju mer desto bättre. I det här fallet ska man endast använda så mycket som det anvisas i beskrivningen. Ett tips är att börja från näsa och kinder och arbeta sig utåt till sidorna av ansiktet med cirkulära rörelser, och kom ihåg att ha ett riktigt rent ansikte innan du applicerar serumet!

Under kräm för bättre resultat

Du kan använda den kräm som du vanligen brukar använda, när serumet har sjunkit in, för att öka effekten av krämen eller oljan. Därefter kan du sminka dig som du brukar. Var redo på supersnygga resultat! Det finns serum tillverkade för torr hy, fet hy och blandad hy. Var ordentlig med att välja den rätta för din hud typ. Har du soraceasymtom ska du vara extra noggrann med att välja det rätta serumet för att inte orsaka större problem.Liknande sökningar
Babor Serum
Biodroga MD Serum
Bioline Serum
Biotherm Serum
Carita Serum
Clarins Serum
Comfort Zone Serum
Decleor Serum
Dermalogica Serum
Elemis Serum
Elizabeth Arden Serum
Estée Lauder Serum
Exuviance Serum
Filorga Serum
Lumene Serum
Maria Åkerberg Serum
Medik8 Serum
Mesoestetic Serum
Murad Serum
Peter Thomas Roth Serum
Hugo Boss Portföljer
Object Collectors Item Blusar
Champion Mjukisbyxor
IDO Jackor
Morgan Jackor
Reebok Jackor
Glamorous Paljettkjolar
8848 Altitude Tröjor
Another Influence Tröjor
Billabong T-shirts