Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Solkräm

Bli brun riskfritt med solkräm

När det är dags för solbrännan så tänker man på att vara ute i solen så mycket man bara kan. Men i försöket kan man lätt bli skadad om man inte är försiktig. För att förekomma solskador och hudsjukdomar behöver man solkräm. Skydda huden med ett högt UV-filter för riktigt soliga dagar. Du kan också skaffa dig sololja, eller ansiktsolja med lite lägre filter, för mer solbränna. Hur som helst, ska man inte vistas mycket ute i solen utan solkräm. Speciellt barn, eller du som älskar stranden bör alltid räkna med en solkräm i väskan.

Skydd mot stark sol

Använd solkräm under den soliga sommaren, när du åker på semester till soliga länder och även på höga berg då solen är stark även om det är kallt. Du behöver en solkräm som passar din hud och som är tillräckligt stark. Se till att skaffa allergitestad solkräm om du har känslig hud. Det finns solkräm i form av torrolja, som inte lämnar huden alldeles oljig, och den kan vara bekvämare att använda när man vill vara snygg på sommaren. Se till att ta hand om huden efter att vistats i solen, speciellt ansiktet, med återfuktande ansiktskräm.

Skydda dig från skadliga sjukdomar

Hudcancer är den vanligaste sortens cancer i Sverige. Kan låta konstigt eftersom vi inte får så mycket sol uppe i norden… Men när solen äntligen kommer ut, tenderar man att överdriva på solbadet och resultatet kan bli skadad hud, cancer eller andra hudsjukdomar istället för en fin och jämn solbränna. Tänk på vilken tid på dagen du vistas i solen. De farligaste strålarna skiner mellan 11 på morgonen och 3 på eftermiddagen. Så ta på extra skydd, till exempel en T-shirt och hatt eller stanna i skuggan den tiden. Tänk på att smörja in dig 20 minuter innan du stiger i vattnet, så att solkrämen inte sköljs bort med ens. För att undvika ojämn solbränna så ska du smörja in dig ordentligt, och be om hjälp för att smörja in ryggen och axlarna där det inte är så lätt att se.Liknande sökningar
ACO Solkräm
Clarins Solkräm
Comfort Zone Solkräm
Eco Cosmetics Solkräm
Filorga Solkräm
Hawaiian Tropic Solkräm
Lancaster Solkräm
Mesoestetic Solkräm
Shiseido Solkräm
Vichy Solkräm
Desigual Halsdukar
Villeroy & Boch Bestickset
Bellfield Byxor
B Young Byxor
Brave Soul Jeansjackor
Reclaimed Vintage Jeansjackor
Pepe Jeans Stuprörsjeans
Replay Raka jeans
Closet London Omlottklänningar
Happy Holly Midiklänningar
VERO MODA Trikåklänningar
Fred Perry Skjortor
Bread & Boxers Toppar & Tunikor
Röda Underkläder
Garnier Färger & Toningar
Lumene Highlighter
IsaDora Ögon
Steve Madden Kängor
Nike Canvas sneakers
Vagabond Skinnsneakers