Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Aminosyror

Aminosyror bygger snabbt och effektivt

Aminosyror är en kemisk förening som det finns ett tjugotal av. Dessa skiljer sig från varandra med olika specifika egenskaper och kvalitéer. Den som kan sin näringslära känner till att aminosyror är proteiners allra minsta beståndsdel. Men då kan man ställa sig frågan – om man redan använder proteinpulver, finns det då en anledning att tillföra enskilda aminosyror? Svaret är ja. Det finns ett antal anledningar till att satsa på obundna aminosyror. Protein behöver bearbetas av kroppen, medan fria aminosyror tas upp och börjar verka direkt i kroppen. Det betyder nya, fräscha byggstenar för kroppen snabbt, koncentrerat och effektivt.

åskyndad återhämtning

Kanske har du äntligen fattat modet att kickstarta träningen och hitta drömformen, eller så kanske du tränat ett bra tag men behöver hitta nytändning för att nå nya resultat. Oavsett vad du har för mål med din träning kan tillförandet av aminosyror utöver vanlig kost vara precis vad dina muskler behöver. Aminosyror verkar särskilt positivt under kroppens återhämtning efter ett tungt träningspass. Kroppens vävnad repareras bättre och du känner dig fortare pigg och peppad för nästa pass. Se till att få i dig aminosyrorna under träningspasset, på tom mage, för att ge din kropp allra bästa förutsättningarna för påskyndad återhämtning.

Smalt kosttillskott med bred verkan

Oavsett om målet med din träning är viktminskning, muskeltillväxt eller bara vill hålla dig igång kan aminosyror ha en positiv verkan på din resa. Aminosyror säljs oftast i rena former och i många olika smaker. Du kan välja mellan olika aminosyror utifrån dess specifika egenskaper och önskat resultat. Oftast innehåller paketen varken fett eller kolhydrater. Det finns dessutom osötade varianter med lågt kaloriinnehåll som gör att en strikt hållen diet inte behöver svämma över av ett extra tillskott aminosyror. Grundförutsättningen är som vanligt att tillskottet sker utöver en redan balanserad och rimlig kosthållning.Liknande sökningar
Rawpowder Aminosyror
Star Nutrition Aminosyror
Hestra Skidhandskar
InWear Långärmade blusar
B Young Vida byxor
New Look Randiga byxor
Brave Soul Jeansjackor
Studio Total Trenchcoats
InWear Kavajer
Gestuz Kjolar
Jacqueline de Yong Jeansklänningar
MANGO Skjortklänningar
Sail Racing Shorts
Tiger of Sweden Toppar
Religion Tröjor
Lancome Eau de parfum
Chloé Parfym
Hugo Boss Deodorant
Anastasia Ögon
Shiseido Puder
French Connection Boots
Vita Stövletter
Alpha Plus rea
Bringwell rea
Great Earth rea
Holistic rea
Peter Thomas Roth rea
Rawpowder rea
Adidas rea
Birkenstock rea