Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Bars

Bars – enkel och snabb energi

Bars är ett perfekt sätt att snabbt få i sig tillräckligt med energi och näring. Deras förpackning påminner om chokladbitar, men är tänkt som en mer kvalitativ måltidslösning. Oavsett om du är på resande fot, behöver ersätta lunchen med något lättare eller packar träningsväskan så finns det bars för ditt ändamål. Dagens utbud av bars varierar friskt i smak, storlek och innehåll. Det finns dessutom ekologiska produkter och osötade varianter. Marknaden växer sig större och det är inte konstigt. Det har aldrig varit enklare att kunna avstå kakan på jobbet eller en förhastad bulle på tåget.

Optimera träningen

Träning är både smart och trendigt och behöver inte alls vara särskilt komplicerat i energiväg. Bars har blivit särskilt populärt som en del av en väl avvägd träningskost. Vill du lägga på dig muskler är proteinbars eller energibars ett absolut måste i väskan. Dessa innehåller ofta en dos uppiggande koffein tillsammans med utmärkta byggstenar som protein och aminosyror. Ska du köra ett långt och hårt träningspass kan du med fördel preparera kroppen med bars precis som du använder pre workout. På så sätt får du snabbt igång kroppen och klarar av att hålla uppe tempot under hela passet.

Nyttigt mellanmål

Oavsett om du vill ha ett mättande mellanmål eller bara behöver fylla på med energi snabbt så finns det bars som passar just dina behov. Om målet är viktminskning behöver du minska på intaget av energi. Det finns gott om dietbars som då kan ersätta kompletta måltider. Observera dock att det finns en del bars som påminner mer om godis både till form och innehåll. Välj gärna osötade varianter med mer protein och mindre kalorier. Testa gärna runt bland olika smaker och köp hem ett lager för framtida tillfällen. Med bars i väskan undviker du onyttiga intag och håller dig alltid redo.Liknande sökningar
Star Nutrition Bars
WMF Stekpannor
Gröna Badbyxor
Topshop Jackor
Chiara Forthi Volangkjolar
VERO MODA Kjolar
Chi Chi London Klänningar
French Connection Kostymer
Pieces Shorts
Ralph Lauren Underkläder
Oribe Balsam
Paul Mitchell Hårspray
Rawpowder Aminosyror
Beauté Pacifique Body lotion
Maybelline Läppstift
LOST INK Boots
Selected Homme Finskor
Vagabond Kängor
Rieker Sandaler
Rosa Skateskor
SHOE THE BEAR Stövletter
Alessi rea
Bredemeijer rea
Dorre rea
Exxent rea
Funktion rea
Georg Jensen rea
Orrefors rea
Pulltex rea
Star Nutrition rea