Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Gainer

Maximera resultaten med gainer

Vill du få ut maximalt av din träning ska du titta närmare på gainer. Som ett energitätt kosttillskott hjälper gainer till att utveckla dina muskler samt hjälper kroppen att återhämta sig bättre efter intensiva pass. Är viktökning ett mål kan gainer också vara en god idé, precis som namnet indikerar. Vanligtvis kommer gainer i pulverform som du blandar ut med lite vatten eller mjölk. Primärt innehåller gainer både kolhydrater och protein, men ibland även vitaminer och mineraler. Med andra ord kan man säga att det är ett slags proteinpulver som man har adderat kolhydrater i.

Stärker kropp och prestation

Låt dig inte skrämmas av själva ordet då ett intag av gainer inte nödvändigtvis betyder att vikten kommer att öka. Är ditt mål däremot att träna och utveckla styrkan i din kropp, utan att gå upp i vikt, kan gainer vara perfekt att använda direkt efter träningen. Genom dess snabba kolhydrater återhämtar sig kroppen kvickt, musklerna stärks och du får mer energi inför nästa pass. Så småningom kommer du att märka att träningen ger resultat både i kroppsform och prestation. Gainer fungerar även utmärkt som mellanmål om du behöver få i dig extra kalorier. Praktiskt, smidigt och du kan enkelt hålla redo på vad du får i dig.

Pusta ut medan gainer gör jobbet

Har du redan varit igång men ska prestera maximalt senare samma dag är gainer ett utmärkt sätt att fylla på energilagren snabbt igen. En bra gainer ska gärna innehålla en blandning av vassleprotein och maltodextrin. Därefter är det bara att gå loss bland alla olika mixer som finns ute på marknaden. Hitta en smak som passar dina preferenser. Vad sägs till exempel om att varva ned med en kall gainer, med jordgubbs- eller chokladsmak, direkt efter ett svettigt och varmt gympass. Pusta ut och låt musklerna återhämta sig medan gainer gör jobbet.Liknande sökningar
Star Nutrition Gainer
Ilse Jacobsen Väskor
Juicy Couture Väskor
Love Moschino Handväskor
Lyle & Scott Väskor
Rice Melamintallrikar
Svarta Blusar
Little Mistress Jackor
Brooklyn Supply Co. Jeans
Emporio Armani Stuprörsjeans
Happy Holly Raka jeans
NLY Minikjolar
B Young Långärmade klänningar
JDY Spetsklänningar
ONLY Långklänningar
Vita Morgonrockar
Röhnisch Sport-bh
FILA Strumpor
Sally Hansen Nagellack
Beautyblender Sminkborstar
tamaris Stövlar
Star Nutrition rea
Adidas rea
ASICS rea
Boomerang rea
BUBBLEROOM rea
Dr Martens rea
Foreo rea
Geggamoja rea
Gucci rea