Kolhydrater

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kolhydrater

Kolhydrater – kroppens favoritbränsle

Kolhydrater är i ropet men inte alltid i så positiv bemärkelse. Denna grupp näringsämnen har fått stå ut med mycket klagomål den senaste tiden, till fördel för olika varianter av låg-kolhydratskost. Förmodligen är det också ganska oförtjänt. Kolhydrater är nämligen kroppens absoluta favoritbränsle vid fysisk aktivitet. Sysslar du dessutom med hög-intensiv träning är kolhydrater ett absolut måste för att orka prestera och nå de resultat du önskar. Kolhydrater finns det rikt om i en varierad kost och särskilt i råvaror från växtriket. Både till vardags och i samband med träning är rätt kolhydrater nyckeln till framgång, om de intas vid rätt tillfälle.

Snabbt och effektivt

Kolhydrater finns i många olika varianter med olika egenskaper. Till exempel finns det glukos, laktos, stärkelse och sockeralkoholer. Hur snabbt kolhydraterna tas upp av kroppen är det som avgör huruvida en kolhydrat räknas som snabb eller långsam. Idrottsutövande, eller bara väldigt aktiva personer, behöver en kombination av båda. Snabba kolhydrater förekommer vanligtvis i kosttillskott som till exempel gainer och sportdryckpulver för att ge kroppen bästa förutsättningarna att återhämta sig och hålla energinivåerna på topp. Vill man känna sig extra stark och nå goda resultat under träningen är snabba kolhydrater helt enkelt det enklaste sättet att kicka igång kroppen.

Rätt kolhydrater är framgångsreceptet

Under träningspasset behöver du energi för att orka, vilket är en förutsättning för att det också ska vara kul. Glädje är viktigt! För optimal återhämtning efter träningen behöver du också fylla på dina lager. Återhämtningen blir mer effektiv om du fyller på med kolhydrater som tas upp snabbt. Leta gärna då efter produkter som innehållet maltodextrin som är ett bra alternativ direkt efter träningen. Släpp alla rykten om att kolhydrater skulle vara farligt. Rätt kolhydrater vid rätt tidpunkt kan vara skillnaden från att uppleva helt okej träning till att nå den där fantastiska drömkroppen.Liknande sökningar
Star Nutrition Kolhydrater
Hardanger Bestikk Tårtspadar
Happy Holly Leggings
ICHI Vida byxor
New Look Vida byxor
Kaffe Jackor
Ellesse Jeans
French Connection Högmidjade jeans
Missguided Omlottkjolar
ONLY Volangkjolar
Röhnisch Träningslinnen
Esprit Polotröjor
Free People Tröjor
Hummel Hoodies
Lee Hoodies
Moschino Undertröja
Estée Lauder Parfym
Amika Hårprodukter
TIGI Hårmousse
Dermalogica Ansiktsrengöring
Gröna Inneskor
Alpha Plus rea
Great Earth rea
Rawpowder rea
Star Nutrition rea
ASICS rea
Books rea
Busnel rea
Gant rea
J.LINDEBERG rea