Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Mineraler

Mineraler – grundstenar i kroppen

De grundämnen som kroppen behöver kallas mineraler. Dessa behövs bland annat för att bygga upp ett starkt skelett och balansera vatten- och salthalten i kroppen. Kroppen använder dessutom mineraler för att producera olika hormoner. Det är oerhört viktigt att regelbundet få i sig rätt dos mineraler för att kroppens många olika funktioner ska fungera som bäst. Precis som med vitaminer är en varierad kost nyckeln till att få i sig de mineraler som man behöver för att må bra. Kosttillskott kan vara ett gott alternativ i det fall man har svårt att tillgodogöra sig alla genom sin vanliga mat.

Fyll livet med energi

Alla dessa mineraler som kroppen behöver kan vara svårt att hålla reda på, men det kan absolut vara värt att kolla lite närmare på om man får i sig tillräckligt med mineraler. Känner du dig till exempel lite nere och deppig kan det handla om zinkbrist. Ett extra tillskott av zink muntrar upp och gör dig gladare. Järnbrist är också vanligt, särskilt bland kvinnor. Du känner dig då trött och har kanske en hel del huvudvärk. Ett extra tillskott av järn till din vanliga kost fyller dig med energi och ser till att du orkar hela dagen lång.

Mineralerna håller dig vid god hälsa

Det allra bästa för kroppen är få i sig nödvändiga mineraler genom att äta en blandad kost som innehåller fett, kolhydrater och protein. Om du misstänker att du har mineralbrist trots en varierad kost kan ett kosttillskott vara på plats. Tänk på att extra mineraler ska intas med varsamhet då för stora mängder kan vara skadligt. Du kan välja bland tillskott som bara innehåller enskilda mineraler, som exempelvis järntabletter, eller kosttillskott som innehåller flera olika mineraler och vitaminer. Utgå alltid från dig och ditt individuella behov när du ska optimera din kropp!Liknande sökningar
Alpha Plus Mineraler
Great Earth Mineraler
Helhetshälsa Mineraler
Holistic Mineraler
Star Nutrition Mineraler
Carl Mertens Bestickset
Roxy Baddräkter
Vita blusar
G-Star Bomberjackor
G-Star Jeansjackor
Puma Jackor
Reclaimed Vintage Jeans
Miss Selfridge Kavajer
NA-KD Maxikjolar
DAGMAR Långklänningar
Parisian Spetsklänningar
Puma Midiklänningar
Karl Lagerfeld Linnen
Bread & Boxers Hoodies
Max Factor Skönhet och hälsa
Diesel Eau de parfum
Escada Eau de parfum
OFRA Cosmetics Rouge
H by Hudson Finskor
French Connection Sneakers
ACO rea
Alpha Plus rea
Cederroth rea
Dr Organic rea
Great Earth rea