Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Omega-3

Omega-3 gör kroppen glad

Det har nog inte undgått många personer att omega-3 är någonting väldigt bra för kroppen. Men vad är det egentligen som är så bra? I själva verket är omega-3 en samling fleromättade fettsyror som är livsnödvändiga för kroppen. De verkar bland annat anti-inflammatoriskt, minskar blodtrycket och har en överlag positiv effekt på flera sjukdomstillstånd. Då kroppen inte kan producera dessa själv måste kosten innehålla sin beskärda del. Omega-3 samverkar med fettsyrorna omega-6 och dessa behöver man hålla i balans. Då många får i sig alldeles för mycket omega-6 är ett extra tillskott av omega-3 många gånger välkommet.

Optimera träningen

Kost och träning är en viktig kombination för att må bra. Vad en god kost är går förstås att diskutera, men omega-3 sägs komma med många hälsofördelar. En av dem är att upplevelsen av träningsvärk kan minska och det är ju förstås väldigt trevligt. Det som händer är att kroppen lättare klarar av att ta hand om inflammatoriska tillstånd som uppstår efter tunga träningspass. Kanske klarar du till och med av att på egen hand ta dig upp ur sängen dagen efter det berömda benpasset. Om du sedan satsar på en varierad kost med alla vitaminer och mineraler, och kanske ett extra tillskott genom proteinpulver, ser du till att maximera ditt resultat under nästa träningspass.

Balansera fettsyrorna

Om du vet med dig att du är en av dem som får i sig mycket omega-6 kan det vara dags att rätta till balansen mellan de olika fettsyrorna. Kosttillskott som innehåller omega-3 kan du hitta nästan varsomhelst idag och ofta hos vanliga matbutiker. Omega-3 kan utvinnas ur både animaliska och vegetabiliska källor som exempelvis oljor och havsalger. Det betyder att din diet och kosthållning inte behöver vara ett hinder för att du ska kunna preparera din kropp med positiva och förebyggande fettsyror.Liknande sökningar
New Era Väskor
ONLY Väskor
OBH Nordica blenders
Handvärk Soffbord
Monki Baggy jeans
Miss Selfridge Plisserade kjolar
Puma Minikjolar
Gröna Kjolar
Missguided Sammetsklänningar
Pieces Maxiklänningar
BUBBLEROOM Träningstights
Brave Soul Koftor
Stylein Polotröjor
Hollister Strumpor
Sloggi Trosor
Recipe for men Hudvård
Lancome Läppglans
Maybelline Ögonbrynspennor
Brave Soul Espadriller
Superfit Vinterstövlar
Alpha Plus rea
Bringwell rea
Helhetshälsa rea
Holistic rea
Kung Markatta rea
Rawpowder rea
Renée Voltaire rea
Star Nutrition rea
Superfruit rea
Urtekram rea