Post workout

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Post workout

Post workout – lika viktigt som träningen

Vilken är den viktigaste fasen av träningen? Själva träningen är viktig förstås, den ska ju bli av. Men det finns de som påstår att desto viktigare är fasen efter själva träningen där muskler byggs och kroppen återhämtar sig. Efter ett tungt träningspass behöver man få i sig rätt näringsämnen som fyller på depåerna och balanserar vätskehalten i kroppen. För detta syfte har marknaden för kosttillskott tagit fram produkter som kallas post workout. Tillskottet påskyndar återhämtningen och hjälper till att reparera muskelvävnaden. Flera produkter innehåller dessutom essentiella aminosyror som regelbundet behöver tillföras kroppen.

Vakna utvilad och pigg

Efter ett tungt träningspass vet vi alla vad som väntar. En värkande kropp som ömmar lite här och lite där. Att bara ta sig upp ur sängen kan vara en utmaning! Det är lätt att i sådana situationer känna att nej, träningen, den får allt vänta lite nu. Tänk dig istället scenariot att du vaknar upp pigg och alert. Med post workout kan detta vara möjligt. Dess komponenter ser nämligen till att motverka muskelnedbrytning och laddar dina celler med ny energi. Gårdagens pass kommer förmodligen att kännas lite i kroppen ändå, men du kommer också att känna dig mer utvilad och redo för att möta dagens händelser.

Kombinera kosttillskott för optimalt resultat

Post workout är vanligtvis ett pulver som du blandar ut med vatten och dricker direkt efter träningen. Helst innan eventuellt intag av proteinpulver. För att få en allsidig energikick och nödvändiga näringsämnen kan du grunda med produkter som pre workout innan träningspasset. Då maximerar du din träningsupplevelse och dina resultat – och resultat vill man ju se! Är man orolig för att dessa produkter ska förhindra önskad viktminskning kan man andas ut. Post workout är särskilt tillverkad för hård träning och tillför inget som kroppen inte behöver just då.Liknande sökningar
SATAKE Santokuknivar
Love Blusar
Carhartt WIP Västar
Closet London Jackor
Stradivarius Utsvängda jeans
Morgan Spetsklänningar
VILA Maxiklänningar
Adidas Träningskläder
Abercrombie & Fitch Stickade tröjor
Brave Soul Polotröjor
Criminal Damage Hoodies
Fashion Union Tröjor
Gestuz Tröjor
Britney Spears Parfym
Joico Balsam
Beard Monkey Hudvård
Biotherm Hudvård
Estée Lauder Rouge
Henry Kole Stövletter
Superga Träningsskor
Bare Minerals rea
Birkenstock rea
Calvin Klein rea
Exuviance rea
Foreo rea
Geggamoja rea
Ida Sjöstedt rea
J.LINDEBERG rea
Jumperfabriken rea
Lyle & Scott rea