Pre workout

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Pre workout

Pre workout – riktig prestationshöjare

Om du surfat runt bland olika nätbutiker för att leta efter kosttillskott har du förmodligen stött på begreppet PWO. Det är en förkortning för produkten pre workout. Precis som namnet antyder är det en produkt som ska intas strax innan du sätter igång med träningen. På marknaden finns det idag ett brett utbud av produkter som framtagits i syfte att på förhand preparera kroppen för fysiskt krävande aktiviteter. Tanken är att dessa ska höja prestationen under dels själva träningen, och dels verka positivt på återhämtningen efter träningen. Det går att välja mellan pre workout i tablett- respektive pulverform.

Hoppa på smarta trenden

Fler och fler har kommit på tjusningen med att använda pre workout. Det är inte bara fysiskt som det hjälper, utan det är också en mental boost att veta att man skapat bästa förutsättningar för att nå alla de mål man satt upp med sin träning. Det spelar dessutom ingen roll om målet är muskelbygge eller viktminskning. Med extra dosen energi kommer resultaten så småningom. Du kommer orka fler repetitioner, lyfta tyngre vikter och springa längre. Genom att avsluta passet med post workout återhämtar sig kroppen snabbt inför nästa pass. Dina mål är inom räckhåll.

Hitta rätt för din profil

Beroende på vilka komponenter som en pre workout innehåller kan den ha olika effekt på prestationen. Effekterna kan dessutom variera mellan olika individer, varför det är viktigt att testa marknadens olika produkter för att hitta den som passar just din profil allra bäst. Utbudet är brett både vad gäller innehåll och smak. Den absolut vanligaste komponenten är troligen koffein, men vill du undvika detta ämne ska du leta efter stimfri pre workout då sådana saknar uppiggande ingredienser. Vissa pre workout innehåller dessutom både vitaminer och mineraler för att minska eventuell trötthet – satsa gärna på dessa! Liknande sökningar
Röda Hattar
Riedel Ölglas
Nordal Sidobord
New Look Bikinis
Junarose Vida byxor
VERO MODA Skinny jeans
ICHI Trikåklänningar
Nike Klänningar
TFNC Omlottklänningar
Tiger of Sweden Långklänningar
Twist & Tango Långärmade klänningar
Vans Toppar & Tunikor
Puma Sport-bh
Produkt T-shirts
Röda Trosor
R-Co Schampo
Maria Åkerberg Foundation
Yves Saint Laurent Läppglans
Ardell Läppstift
Truffle Collection Tygskor
Bare Minerals rea
Casall rea
Desigual rea
ERNST rea
Esprit rea
Eton rea
Gina Tricot rea
Kenzo rea
Lexington rea
Lyle & Scott rea