Sportdryck och energidryck

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Sportdryck och energidryck

Sportdryck och energidryck – flytande energikick

Är du alltid på g nånstans eller bara rätt och slätt behöver energi ska du kika in utbudet av sport- och energidryck. Idrottande människor gör definitivt rätt i att bekanta sig lite närmare med dessa uppiggande drycker som ser till att fylla på med energi inför och under krävande träningspass. Marknadens utbud av sport- och energidryck är speciellt framtaget för att hålla dig på topp under hela träningspasset, men också resten av dagen. Kanske är en drickbar energikick till frukosten precis vad du behöver för att vakna?

Väck kropp & sinne

Vatten i all ära, men sportdryck är drycken som du ska packa ned i träningsväskan. Den är perfekt för att intas innan eller under explosiva träningspass. Antingen införskaffar du färdig dryck, eller blandar till din egna med sportdryckpulver. Drycken är laddad med kolhydrater som kroppen fullkomligen törstar efter vid fysiskt krävande aktiviteter. Väntar ett hårt pass är detta definitivt en prestationshöjare. Är istället målet för din träning viktminskning bör du skippa kolhydraterna och kanske rikta in dig på en smal energidryck istället. Dessa kommer ofta i kalorisnåla, osötade varianter med fettförbrännande effekter. De fungerar, liksom sportdrycker, kanon att kicka igång både kropp och huvud med.

Garanterat boost hela dagen

Det finns idag flera tillverkare som har valt att fokusera på ett kvalitativt och brett utbud av sport- och energidryck. Generellt gäller för dessa drycker att du kan dricka dessa oavsett tid på dygnet för en garanterad energikick. För optimal träningseffekt bör du helst dricka dessa cirka en timme innan träningspasset. Tänk dock på att undvika energidrycker strax innan du ska hoppa i säng då de ofta innehåller både koffein och te, vilket kan störa den ack så välbehövliga skönhetssömnen. Det är vanligt att dessa drycker tillsätts med flera vitaminer – satsa gärna på dessa!

Sportdryckpulver maximerar din prestation

Sportdryckpulver är ett pulver som du blandar ut med vatten och dricker före eller under långa träningspass. Tanken är att det ska fungera som ett kosttillskott som hjälper dig att ladda inför krävande träningspass och ser till att återhämtningen sker så snabbt och effektivt som bara går. Det är därför egentligen ett hjälpande medel för alla idrottsutövande. Till skillnad från proteinpulver så brukar sportdryckpulver främst innehålla näring från kroppens favoritenergikälla, nämligen kolhydrater. En del varianter innehåller dessutom en kombination av de båda. Huvudsyftet är dock att boosta kroppen med snabb energi för att öka kroppens uthållighet och prestationsförmåga under utmanande träningspass.
 

Fyll på med energi

Träningsväskan står redo i hallen. I väskan ligger träningskläder och bekväma skor. Men har du inte glömt något? Ta med dig sportdryckpulver! Särskilt om du har svårt att få i dig tillräckligt med energi under dagen. Då är sportdryckpulver ett utmärkt sätt att fylla på med energi samtidigt som träningen blir extra kul när du orkar mer. Egentligen spelar det ingen roll vilket mål du har med din träning. Vill du maximera resultaten och känna dig extra stark behöver kroppen en trevlig dos av snabb energi. Mat är dessvärre ett tungt alternativ i det läget. Då är sportdryckpulver betydligt bättre som låter dig träna med lätt mage.

 

Kroppen kräver kolhydrater

Snabba kolhydrater har fått lite väl dåligt rykte. Under långa träningspass är det precis vad kroppen behöver. Sportdryckpulver innehåller ofta kolhydrater från flera olika källor vilket gör att kroppen får energi på både kort och lång sikt. Det finns många goda alternativ med smaker som druva, citron och apelsin. Satsa gärna på ett pulver som innehåller balanserande elektrolyter och undvik varianter med fruktos. Det finns även helhetslösningar som innehåller både vitaminer och mineraler. Sådana lösningar grundar optimalt för framtida topprestationer och stark återhämtning.



Liknande sökningar
Kung Markatta Sportdryck och energidryck
Pukka Sportdryck och energidryck
Jack & Jones Mössor
Desigual Shoppingväskor
ONLY Väskor
Nachtmann Whiskyglas
Orrefors Vattenglas
Domo design Sidobord
Hasta Tofsar
Speedo Bikinis
LOST INK Omlottblusar
Brave Soul Västar
Monki Jeansklänningar
FILA Toppar
Sebastian Skönhet och hälsa
Björn Axén Hårborstar
Clinique Smink
the Balm Eyeliner
Max Factor Primer
ONLY Boots
NA-KD Sandaler
Lacoste Löparskor
Alpha Plus rea
Clean rea
Holistic rea
Kung Markatta rea
Pukka rea
Rawpowder rea
Renée Voltaire rea
Star Nutrition rea