Viktminskning

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Viktminskning

Kost & träning för effektiv viktminskning

Kroppen är ständigt föremål för debatt. Tack och lov går utvecklingen mer och mer mot att vi ska vara snälla mot kroppen, ta hand om den och omfamna olikheter. I slutändan är det du som ska trivas i din kropp, ingen annan. Men oavsett ideal kan man känna att det hade varit skönt att bli av med de där sambokilona. Det går inte längre att knäppa favoritbyxorna och beachsäsongen närmar sig. För viktminskning är kombinationen av mer rörelse och rätt kost startpunkten. I grund och botten handlar det om att hitta en hållbar livsstil där du inte får i dig mer energi än du gör av med.

Behåll muskelmassa med proteinpulver

Vid viktminskning ska helst kroppens fettvävnad minska. Vid en alltför hård diet är dock risken stor att du istället förlorar viktig muskelmassa och kanske till och med ger upp. För att hålla humöret uppe och optimera resultaten måste du få i dig alla nödvändiga ämnen. Minska gärna andelen kolhydrater och ersätt med mättande protein. Ett bra alternativ är proteinpulver som är ett kosttillskott med en låg halt av både fett och socker, samtidigt som det tillför kroppens dess byggstenar i form av protein. Håll dig mätt och glad medan siffrorna på vågen dalar.
 

Gör slut med sötsuget

Att det är svårt att behålla karaktären när suget kickar in känner många igen sig i. Just därför har det tagits fram en uppsjö av produkter som syftar just till att höja förbränningen och minimera hungerkänslorna, men också dämpa det ökända sötsuget. Vet du att suget kan komma oväntat är bars eller utblandat proteinpulver den perfekta lösningen. På det sättet har du ett kvalitativt mellanmål som inte behöver förhindra din viktminskning. Välj helst osötade varianter med högt innehåll av protein. Då minskar sötsuget på sikt och favoritjeansen får förnyat liv. Liknande sökningar
Versace Plånböcker
Aida Knivar
Broste Copenhagen Teskedar
Spanx Byxor
Billabong Skidjackor
WeSC Jackor
Missguided Stentvättade jeans
Soyaconcept Kjolar
ONLY Paljettklänningar
New Look Myskläder
Selected Shorts
NLY Linnen
FILA Träningströjor
Abercrombie & Fitch Undertröja
The North Face Undertröja
Davidoff Parfym
Davines Hårvax
Lumene Ögonskuggor
Kenzo Espadriller
UGG Träningsskor
Adidas rea
Artwood rea
Books rea
Busnel rea
By Malene Birger rea
Didriksons rea
ERNST rea
FILA rea
Gant rea
Georg Jensen rea