Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Vitaminer

Vitaminer – för en god hälsa

Får du i dig alla dina vitaminer? Dessa organiska ämnen är i olika doser direkt livsnödvändiga för att kroppen ska fungera optimalt i alla lägen. Kroppen kan inte själv tillverka dessa ämnen, utan dessa får du i dig genom den mat du äter. Det finns 13 olika vitaminer som antingen är fettlösliga eller vattenlösliga. Du behöver dem alla! Varje vitamin har nämligen sin bestämda funktion och uppgift i den fantastiska människokroppen. Du behöver regelbundet få i dig samtliga vitaminer. Detta gör du enklast genom en varierande kost som är rik på både vitaminer och mineraler.

Varierande kost framförallt

Enklaste sättet att få i sig alla vitaminer är att äta en varierande kost som innehåller fett, protein och kolhydrater. Då får man sannolikt också i sig alla de nödvändiga mineraler som kroppen behöver för att fungera tipp-topp varje dag. Men ibland kan det vara svårt att få ihop livspusslet. Vardagen är många gånger fylld av jobb, familj och stressmoment där tiden ofta är en bristvara. Det är inga goda förutsättningar för att kunna laga god och näringsriktig kost. Har man svårt att få i sig eller tillgodogöra sig alla vitaminer kan kosttillskott vara ett gott alternativ som ett tillägg utöver den vanliga kosten.

Berika livet med vitaminer

Vitaminbrist kan leda till diverse sjukdomar. Beroende på vem du är och var du befinner dig i livet kan sådana brister uppstå på olika sätt. Vissa grupper riskerar olika brister mer än andra. Till exempel finns det kosttillskott med vitaminer som är särskilt anpassade för äldre, män, kvinnor, idrottsutövande och barn. Om du känner dig lite osäker kan du kontakta en person på närmsta apotek och därefter välja ett tillskott av vitaminer som passar just dig. Tänk dock på att tillskott alltid ska tas utöver en vanlig och varierande kost.Liknande sökningar
Alpha Plus Vitaminer
Great Earth Vitaminer
Helhetshälsa Vitaminer
Holistic Vitaminer
Star Nutrition Vitaminer
Gina Tricot Blusar
Pieces Randiga byxor
Sixth June Byxor
Topshop Jackor
ASOS Peplumkjolar
Missguided Chiffongklänningar
Weekday Omlottklänningar
Hust & Claire Shorts
Chiara Forthi Toppar
Chiara Forthi Cardigans
daisy street Koftor
Elomi BHs
Levis Boxershorts
Abercrombie & Fitch Undertröja
Bare Minerals Serum
Jane Iredale Lip plumper
Clarins Ögonskuggor
Trendyol Boots
DKNY Sandaler
Superga Sneakers
Alpha Plus rea
Bringwell rea
Cederroth rea
Estelle & Thild rea
Great Earth rea