Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Vitaminer

Vitaminer – för en god hälsa

Får du i dig alla dina vitaminer? Dessa organiska ämnen är i olika doser direkt livsnödvändiga för att kroppen ska fungera optimalt i alla lägen. Kroppen kan inte själv tillverka dessa ämnen, utan dessa får du i dig genom den mat du äter. Det finns 13 olika vitaminer som antingen är fettlösliga eller vattenlösliga. Du behöver dem alla! Varje vitamin har nämligen sin bestämda funktion och uppgift i den fantastiska människokroppen. Du behöver regelbundet få i dig samtliga vitaminer. Detta gör du enklast genom en varierande kost som är rik på både vitaminer och mineraler.

Varierande kost framförallt

Enklaste sättet att få i sig alla vitaminer är att äta en varierande kost som innehåller fett, protein och kolhydrater. Då får man sannolikt också i sig alla de nödvändiga mineraler som kroppen behöver för att fungera tipp-topp varje dag. Men ibland kan det vara svårt att få ihop livspusslet. Vardagen är många gånger fylld av jobb, familj och stressmoment där tiden ofta är en bristvara. Det är inga goda förutsättningar för att kunna laga god och näringsriktig kost. Har man svårt att få i sig eller tillgodogöra sig alla vitaminer kan kosttillskott vara ett gott alternativ som ett tillägg utöver den vanliga kosten.

Berika livet med vitaminer

Vitaminbrist kan leda till diverse sjukdomar. Beroende på vem du är och var du befinner dig i livet kan sådana brister uppstå på olika sätt. Vissa grupper riskerar olika brister mer än andra. Till exempel finns det kosttillskott med vitaminer som är särskilt anpassade för äldre, män, kvinnor, idrottsutövande och barn. Om du känner dig lite osäker kan du kontakta en person på närmsta apotek och därefter välja ett tillskott av vitaminer som passar just dig. Tänk dock på att tillskott alltid ska tas utöver en vanlig och varierande kost.Liknande sökningar
Alpha Plus Vitaminer
Great Earth Vitaminer
Helhetshälsa Vitaminer
Holistic Vitaminer
Star Nutrition Vitaminer
Robert Welch Teskedar
Noak Chinos
The North Face Jeans
Abercrombie & Fitch Omlottklänningar
Junarose Midiklänningar
Parisian Sammetsklänningar
Religion Klänningar
Twist & Tango Klänningar
Odd Molly regnkappor
MANGO Toppar & Tunikor
mbyM Toppar
New Era Träningströjor
Calvin Klein Hoodies
Name it Hoodies
Sloggi Kalsonger
Elizabeth Arden Parfym
Sisley Serum
Bronx Colors Foundation
Clinique mascara
Converse barnskor
Alpha Plus rea
Bringwell rea
Cederroth rea
Estelle & Thild rea
Great Earth rea