Filter för Babyolja

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Babyolja

Babyolja kan användas till mycket

Det första många tänker på när de hör ”babyolja” är den doft man kommer ihåg från när man var liten och blev insmord efter duschen. Det är faktiskt ingen dum idé att hålla den traditionen vid liv, för trots att det finns mängder av fina varianter av body lotion och kroppsolja står sig babyoljan ganska stadigt som återfuktare av huden. Om du har barn är det helt klart smidigare att ha en olja för hela familjen, istället för en hel samling olika flaskor som ska trängas i badrumsskåpet. Du kan använda babyoljan på många olika sätt, men framför allt är den bra att använda på lite fuktig hud för att motverka uttorkning.

Fungerar perfekt som sminkborttagning

En sak som är så bra med de skonsamma ingredienserna i babyoljan är att den går att använda till flera olika saker – på hela kroppen. Istället för att köpa en separat flaska med sminkborttagningsmedel kan du faktiskt enkelt använda babyoljan till det. Bara använd ett finger eller en bomullstuss dränkt i oljan och dra den över hud, ögonfransar och läppar för att på ett skonsamt och enkelt sätt få bort alla spår av smink. Eftersom babyolja också är återfuktande behöver du inte använda någon speciell återfuktningskräm i ansiktet om du har oljan som makeup borttagning.

Gör huden mjuk och len

Alla produkter som är gjorda till barn har lite extra kvalitetstester att gå igenom, vilket är helt naturligt eftersom det ska vara säkert och tryggt att använda dessa på barnens känsliga hud. Detta innebär att många som har torr eller känslig hud i vuxen ålder också kan förlita sig på dessa produkter, eftersom de har ofta högre återfuktningsvärde än många av de oljor och krämer som finns för vuxna. Eftersom babyolja oftast är utan parfym kan du komplettera den med en duschtvål eller duscholja som doftar lite starkare, då får du både den bästa känslan och lukten till din hy.Liknande sökningar
Hardanger Bestikk Tårtspadar
Opto Design Brickor
Hasta Tofsar
Moschino Bikinis
New Look Ärmlösa blusar
Converse Cargobyxor
Second Female Byxor
Stradivarius Vida byxor
La Redoute Skinnjackor
Threadbare Skinny jeans
Levis Jeanskjolar
Nike Klänningar
Ted Baker Klänningar
FILA Träningsshorts
Gym King Hoodies
Nike Hoodies
Bioline Ansiktsmasker
Burt´s Bees Läppstift
By Terry Puder
Burton Menswear Finskor
BURTS BEES rea
Estelle & Thild rea
Adidas rea
Birkenstock rea
Busnel rea
DAGMAR rea
Edblad rea
Georg Jensen rea
J.LINDEBERG rea
Kappa rea