Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Badsalt

Skapa lyx i vardagen med badsalt

Efter en lång dag på jobbet eller i skolan finns det inget bättre än att sjunka ner i ett skummat, väldoftande bad. Vare sig det är vår eller höst, sommar eller vinter, är ett bad precis lika skönt och fungerar perfekt som avslappare när kvällen kommer. Om du använder ett badsalt i vattnet kommer du få ett bättre vatten som kommer lukta godare och ha massor av vackert skum. Använd badsaltet tillsammans med bubbelbad eller duscholja, då kommer du få dubbelt upp av lyx.

Renande effekter

Förutom att badsaltet gör din hud mjuk och väldoftande kan den också hjälpa till att få bort smuts och orenheter i dina porer. Faktum är att om du köper ett salt med naturliga ingredienser kommer du få en lugnande effekt av badet, eftersom örterna och oljorna som tillsatts hjälper till med avslappning och upplyftning. Om du väljer att inte bada ensam kan du dessutom välja ett badsalt med lusthöjande egenskaper, vilket sätter en mer romantisk ram på upplevelsen. Ett bad kan såklart också vara bra om du känner dig lite krasslig eller har blivit sjuk, eftersom det kan höja immunförsvaret och lossa upp eventuella spänningar du har i kroppen.

Första steget i skönhetsrutinen

Att komma ut ur ett bad med ren, mjuk hud är den perfekta starten på din skönhetsrutin. Efter att du kommit ur vattnet är det dags för body lotion, handkräm och kroppsolja, vilka alla förstärker och förhöjer effekten av badet. Badsaltet kan du använda tillsammans med alla dina vanliga skönhetsprodukter, och du kommer direkt märka effekten av att ha den som mjukgörare i badet. Efter några användningar kommer det inte vara något tvivel om ifall badsalt är något för dig, du kommer aldrig att vilja gå ifrån det igen. Som pricken över i förpackas ofta badsaltet i vackra glasburkar eller flaskor, vilket gör dem till en inredningsdetalj man kan placera på badkarskanten eller på en hylla. Praktiskt, välgörande och vackert, allt i samma förpackning.Liknande sökningar
Villeroy & Boch Såssnipor
Happy Socks Badbyxor
Tiger of Sweden Kortärmade blusar
Jack & Jones Cargobyxor
Reebok Leggings
Minimum Blazers
By Malina Kjolar
B Young Midiklänningar
QED London Omlottklänningar
Ralph Lauren Chiffongklänningar
Brooklyn Supply Co. Skjortor
Champion Toppar & Tunikor
Scotch & Soda T-shirts
Tiger of Sweden T-shirts
Maidenform Korsetter
Ariana Grande Eau de parfum
Loreal Mascara
Timberland Ankelboots
Nike Canvas sneakers
Reebok Canvas sneakers
Dr Organic rea
Barbour rea
Busnel rea
By Malene Birger rea
By Malina rea
Craft rea
DAGMAR rea
Geggamoja rea
Happy Socks rea
Ida Sjöstedt rea