Body lotion

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Body lotion

Håll huden återfuktad med body lotion

När man bor i ett så kallt klimat som vi gör är det viktigt att hålla sin hud maximalt återfuktad alltid. För att kunna göra det på ett enkelt och effektivt sätt kan man köpa en body lotion att använda på hela kroppen. En bra body lotion behöver inte kosta så mycket, men om man är ute efter de riktigt kvalitativa märkena får man räkna med ett lite högre pris, men då är flaskan också ofta drygare än det billigare alternativet. En body lotion är ett perfekt komplement till en handkräm och kroppsolja, och tillsammans kan de hjälpa till att hålla din hud frisk.

Använd efter varje dusch

Något som är väldigt uttorkande för huden är längre exponering till vatten. Eftersom de flesta av oss duschar regelbundet behöver vi också återfukta huden ofta för att inte få torra partier eller slitningar på huden efter vattnet. Om du använder skrubbhandskar eller en scrub är det extra viktigt att använda body lotion, eftersom huden då har utsatts för mer påfrestningar. Om du väljer en body lotion med doft kommer du inte behöva använda lika mycket parfym, eftersom din lotion kommer tränga in i huden och hålla den välluktande och mjuk under hela dagen. Ett bra tips är att försöka kombinera dofterna på din body lotion, duschtvål och deodorant, så att du får en komplett signaturdoft.

Välj bland mängder av märken

De allra flesta märkena som har hygienprodukter erbjuder minst en body lotion genom sitt sortiment. Det kan vara bra att välja en som ingår i en serie med andra produkter eftersom, som vi sa innan, de då ofta har samma doft och inte motverkar varandra. Tänk på att använda extra body lotion när det börjar lida mot höst och vinter, eftersom huden då lättare torkas ut av kylan, och dessutom kan du kombinera din body lotion med after sun på sommaren, för maximal återhämtning och återfuktning av din hud.Liknande sökningar
Babor Body lotion
Beauté Pacifique Body lotion
Bioline Body lotion
Biotherm Body lotion
Bomb Cosmetics Body lotion
Clarins Body lotion
Decleor Body lotion
Elemis Body lotion
Elizabeth Arden Body lotion
Estelle & Thild Body lotion
Maria Åkerberg Body lotion
Nivea Body lotion
Weleda Body lotion
MANGO Väskor
Tommy Hilfiger Plånböcker
Saint Tropez Volangblusar
VILA Randiga blusar
Barbour Vårjackor
Canada Goose Dunjackor
Vero Moda kappor
Loyalty & Faith Jeans
ICHI Maxikjolar
Y.A.S Långklänningar
NLY Cardigans
Object Collectors Item Cardigans
VERO MODA T-shirts
Vita Boxershorts
Calvin Klein Stringtrosor
Wella Schampo
Missguided Pumps