Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Bubbelbad

Använd bubbelbad för torr hud

Bubbelbad är den snällaste varianten av tvål som finns, och kan användas på alla hudtyper. Den är ofta mild i sin parfym och anpassad till att kunna användas på bebisar och små barn, vilket gör att de inte innehåller några starka medel eller kemikalier. Bubbelbad fungerar perfekt om du ska ta ett bad men vill ha något mildare än vanligt badsalt eller duscholja. Använder du bubbelbad kommer du få fantastiskt mjuk och fin hy utan att behöva oroa dig för att bli torr eller få rödflammig hy. Det finns många eko-varianter av bubbelbad, vilka bara innehåller naturliga ingredienser som är garanterat skonsamma mot huden.

Kombinera med oljor

Använder du bubbelbad istället för till exempel duschtvål kan det vara bra att veta vilka produkter som passar bra att använda efter att du kommit ur vattnet. Eftersom man ofta inte vill ha några skarpa dofter om man använder bubbelbad kan man med fördel köpa hem en kroppsolja eller en mild babyolja att smörja in sig med. Då behåller man den mjukgörande effekt bubbelbadet har haft, samtidigt som man förstärker hudens återfuktning genom att ge den en extra liten skjuts. Du kan såklart också använda en skonsam body lotion istället för oljan, förutsatt att den är utan parfym.

Hitta rätt bubbelbad

Det kan vara lite knivigt att hitta bubbelbad som inte är speciellt inriktade mot barn, men å andra sidan gör det ingen skillnad vilken målgrupp produkten riktar sig till, innehållet i flaskan kommer ändå vara densamma. Du kan köpa bubbelbad på till exempel de olika apotekens hemsida, eller så kan du gå in på specialiserade sajter för skönhetsprodukter och klicka dig fram till bubbelbaden. Trots namnet går det faktiskt att använda bubbelbad i duschen, men du får såklart bästa effekten om du droppar ner den i hett vatten i badkaret. Vilket du än väljer kommer din hud garanterat att tacka dig.Liknande sökningar
Svarta Halsdukar
Adidas Handväskor
Michael Kors Axelremsväskor
ONLY Randiga byxor
William Baxter Byxor
Y.A.S Kappor
Topshop Kjolar
La Redoute Spetsklänningar
Trendyol Maxiklänningar
Noppies Shorts
Noak Skjortor
Nike Träningsbyxor
Puma Träningsbyxor
Reebok Performance Träningskläder
Lyle & Scott Polotröjor
Threadbare Stickade tröjor
Hugo Boss Parfym
Lancome Läppglans
Nike Boots
Karl Lagerfeld Espadriller
BURTS BEES rea
Adidas rea
Birkenstock rea
Desigual rea
Dr Martens rea
Edblad rea
ERNST rea
Eton rea
G-Star rea
HOPE rea