Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Bubbelbad

Använd bubbelbad för torr hud

Bubbelbad är den snällaste varianten av tvål som finns, och kan användas på alla hudtyper. Den är ofta mild i sin parfym och anpassad till att kunna användas på bebisar och små barn, vilket gör att de inte innehåller några starka medel eller kemikalier. Bubbelbad fungerar perfekt om du ska ta ett bad men vill ha något mildare än vanligt badsalt eller duscholja. Använder du bubbelbad kommer du få fantastiskt mjuk och fin hy utan att behöva oroa dig för att bli torr eller få rödflammig hy. Det finns många eko-varianter av bubbelbad, vilka bara innehåller naturliga ingredienser som är garanterat skonsamma mot huden.

Kombinera med oljor

Använder du bubbelbad istället för till exempel duschtvål kan det vara bra att veta vilka produkter som passar bra att använda efter att du kommit ur vattnet. Eftersom man ofta inte vill ha några skarpa dofter om man använder bubbelbad kan man med fördel köpa hem en kroppsolja eller en mild babyolja att smörja in sig med. Då behåller man den mjukgörande effekt bubbelbadet har haft, samtidigt som man förstärker hudens återfuktning genom att ge den en extra liten skjuts. Du kan såklart också använda en skonsam body lotion istället för oljan, förutsatt att den är utan parfym.

Hitta rätt bubbelbad

Det kan vara lite knivigt att hitta bubbelbad som inte är speciellt inriktade mot barn, men å andra sidan gör det ingen skillnad vilken målgrupp produkten riktar sig till, innehållet i flaskan kommer ändå vara densamma. Du kan köpa bubbelbad på till exempel de olika apotekens hemsida, eller så kan du gå in på specialiserade sajter för skönhetsprodukter och klicka dig fram till bubbelbaden. Trots namnet går det faktiskt att använda bubbelbad i duschen, men du får såklart bästa effekten om du droppar ner den i hett vatten i badkaret. Vilket du än väljer kommer din hud garanterat att tacka dig.Liknande sökningar
Calvin Klein Portföljer
Love Moschino Handväskor
Saddler Plånböcker
Vans Väskor
Zwilling Bestickset
Classic collection Badrumsmattor
Salomon Byxor
Sixth June Mjukisbyxor
JDY Jackor
Selected Vårjackor
Criminal Damage Slitna jeans
Jacqueline de Yong Skinny jeans
Lee Jeans
Only & Sons Jeans
William Baxter Slim jeans
Ivyrevel Sammetsklänningar
Selected Klänningar
Vans Toppar & Tunikor
Pür Läppar
Elizabeth Arden Primer
BURTS BEES rea
Artwood rea
Barbour rea
Bare Minerals rea
Books rea
BUBBLEROOM rea
Busnel rea
Canada Goose rea
G-Star rea
Iittala rea