Celluitkräm

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Celluitkräm

Cellulitkräm stramar upp och slätar ut

Från att ha varit något som många skämdes för och försökte dölja har det numera blivit ganska vanligt att prata om celluliter som en naturlig del i vår kroppsutveckling, och därigenom också i våra rutiner för vår hygien. Det finns många olika knep man kan ta till för att undvika att få celluliter, men om man redan fått dem är det inte för sent att vända om och fixa till. Använder man en cellulitkräm får man en perfekt hjälpreda som underlättar hudens åtstramning och slätar till.

Knåda huden regelbundet

Det här kanske låter konstigt, men en viktig del i att få bort celluliter är att hålla igång blodcirkulationen överallt. Detta gör att huden naturligt kommer att släta ut sig, eftersom det inte finns några celluliter på ställen där blodet går runt på ett korrekt sätt. Använder du en cellulitkräm kommer du att kunna skynda på den processen, särskilt om du är noga med att arbeta in krämen ordentligt med cirkelformade rörelser som systematiskt går över de ställen celluliterna finns. En annan sak man kan göra är att dricka mycket vatten för att hålla balansen rätt, då kommer kroppen må bättre och huden kommer att bli friskare, starkare och mindre benägen att få celluliter.

Se krämen som ett komplement

En viktig del i att hålla sin hud frisk är att hålla den ren. Använd en scrub och skrubbhandskar i duschen för att peela huden och få igång blodet, du kan också använda badsalt om du badar, vilket också hjälper till att få igång cirkulationen. Tänk på att smörja in dig efter duschen, innan du tar på cellulitkrämen, med body lotion eller kroppsolja som återfuktar huden. Cellulitkrämen är ett bra komplement till dem, men den ska inte helt ersätta dem. Det är aldrig för sent att börja använda cellulitkräm, och den säljs på alla ställen där hygien- och skönhetsartiklar finns, så du behöver inte leta alltför länge för att hitta en bra kräm som passar just dig och din hy.Liknande sökningar
Rieker Väskor
Rosendahl Vinglas
FILA Bikinis
By Malene Birger Kortärmade blusar
Puma Leggings
Replay Chinos
Ellesse Västar
Puma Jackor
Burton Menswear Jeans
Calvin Klein Raka jeans
G-Star Stretch jeans
Just Junkies Skinny jeans
Zizzi Kavajer
Hunkydory Klänningar
Loyalty & Faith Jeansshorts
Zizzi Träningskläder
Shiseido Dagkräm
Steve Madden Skor
Helly Hansen Kängor
Reebok Performance Vandringsskor
Clarins rea
Filorga rea
Shiseido rea
Adidas rea
BUBBLEROOM rea
By Malene Birger rea
DAGMAR rea
Didriksons rea
ERNST rea
Exuviance rea