Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Deodorant

Välj deodorant utifrån din livsstil

Att välja en deodorant kan tyckas vara något av det enklaste man kan göra när det kommer till hygienartiklar, men faktum är att det borde ligga lite eftertanke bakom beslutet, hur krångligt det än må låta. Om du väljer en deodorant som inte passar till din livsstil kan du snabbt märka att den inte fungerar som den ska och måste bytas ut mot en annan modell. Det finns nog ingen som vill handla en deodorant som visar sig vara helt värdelös, så därför har vi lite tips för hur du kan undvika att hamna i den fallgropen.

Börja med att välja rätt typ

Det finns många olika märken, men det finns också många olika typer av deodorant, och det är det vi sak börja med att fokusera på. De flesta märkena har en eller flera av de här typerna, på samma sätt som många märken har olika typer av handkräm och duscholja i sortimentet. De vanligaste deodoranterna är de som har lång verkningstid, de som är intensiva i sin verkning och de som är gjorda för att aktiveras när du rör på dig lite extra mycket. Alla dessa finns i många olika dofter, så bestäm först typ, och därefter lukt. Kända märken för deodoranter är exempelvis Acqua di ParmaBurberry och Biotherm. Men här på Cashbacker hittar du också deodoranter på rea från LorealKarl Lagerfeld eller Issey Miyake för att nämna några.

Para ihop med andra produkter

Det man definitivt inte vill är att ha en deodorant som luktar så annorlunda från ens body lotion och duschtvål att man direkt märker skillnaden när man doftar på dem. För att göra lukten från deodoranten så diskret som möjligt behöver man para ihop dem med de andra hygienprodukterna man använder, så att man maskerar deodoranten så mycket som möjligt. Det är såklart bättre att lukta av sin deodorant än av svett, men allra bäst är det om man inte märker den alls. Även Cliniques deodoranter uppskattas för sina sköna dofter. Tänk på att para ihop dina hygienprodukter, gärna från samma märke och samma doft, så att du får en diskret effekt på din deodorant, då kommer du att trivas med den.Liknande sökningar
Adidas Deodorant
Biotherm deodorant
Calvin Klein Deodorant
Clarins Deodorant
David Beckham Deodorant
Dolce & Gabbana Deodorant
Dove Deodorant
Hugo Boss Deodorant
Issey Miyake Deodorant
Nivea Deodorant
Paco Rabanne Deodorant
Salming Deodorant
Van Gils Deodorant
Versace Deodorant
Weleda Deodorant
Ronneby Bruk Traktörpannor
OX DENMARQ Soffbord
Y.A.S Chiffongblusar
Nike Leggings
Sacred Hawk Byxor
Weekday Jeans
ASOS Kjolar
NLY Minikjolar
Reclaimed Vintage Midikjolar
NLY Skjortor
Reebok Performance Träningstights
Paul Smith Parfym
NLY Ankelboots
Dr Martens Skor
Pimkie Skor