Biotherm deodorant

Filter för Deodorant

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Biotherm deodorant

Den perfekta kombinationen av vetenskap och skönhet 

Sagan om Biotherm började i mineralvattnets anda. Det var i början på 1900-talet som den franske vetenskapsmannen Jos Jullien upptäckte att mineralkällor i södra Frankrike innehöll ett visst typ av plankton som sades vara välgörande för huden. Detta var starten på Biotherm som företag och varumärke. Företaget nischade sig tidigt som det hudvårdsmärke som befann sig i gränslandet mellan vetenskapen och skönhetsindustrin. Ett ledord redan från början var att återfukta. Oavsett om vi talar om Biotherms deodoranter, krämer, duschtvål eller schampon, så ligger alltid fokuset när produkten skapas på att återfukta huden på allra bästa sätt.

Biotherms deodorant - när du vill känna dig fräsch hela dagen

Vi har nog alla någon gång införskaffat en deodorant som inte hållit måttet. Antingen har produkten inte klarat av att hålla dig torr eller så har den kanske lett till hudirritation när du applicerat den på huden. Med en Biotherm deodorant kan du vara säker på att du får känna dig fräsch och återfuktad hela dagen och när kollegorna frågar om ni ska ta en drink vid dagens slut så kan du glatt svara ja. Alla produkter som släpps på marknaden testas omsorgsfullt av Biotherms forskarstab innan du kan köpa dem i din butik. Detta göra att du dessutom kan vara helt säker på att deodoranten inte kommer att ge dig några besvär utan vara välgörande för din hud.

Välj deodorant efter behov

Biotherms deodoranter kommer förstås i en mängd olika dofter och med olika fokusområden; det är bara att välja och vraka efter tycke, smak och behov. Vissa deodoranter fungerar väl om du har en känslig hud medan andra kanske är för dig som behöver en lite starkare produkt för att du ska hålla dig torr hela dagen. Om du har lätt för att fläcka ner dina kläder när du drar dem på dig efter duschen på morgonen så kanske Biotherms invisible deo är något för dig. Du kanske föredrar en deodorant i sprayform istället för en klassisk roll-on variant. Då kan du fritt botanisera i det stora sortimentet hos Biotherm för att hitta den produkt som är rätt för dig. Gemensamt för samtliga deodoranter är att de alla arbetar för att du ska känna dig så fräsch som möjligt hela dagen, varje dag.

Låt naturen visa vägen

Biotherm har varit en pionjär inom hudvårdsområdet sedan 1952. Produktutvecklingen har inspirerats av jordens kraft och vattnets helande styrka och sedan har vetenskapen fått säga sitt. Filosofin att kombinera vetenskap med den naturliga magin som vi hittar i vår natur har lett till att Biotherm har utvecklat avancerade hudvårdslösningar som arbetar för att du alltid ska känna dig fräsch och strålande. Oavsett vilken typ av deodorant som du känner fungerar bäst för dig så kan du helt säkert hitta en Biotherm deodorant som passar dig. När du väljer att använda en Biotherm deodorant så kan du dessutom vara säker på att din hud får det allra bästa och att du håller dig fräsch ända till kvällen även om den skulle bli sen.

Liknande sökningar
Biotherm Skönhet och hälsa
Biotherm Eau de toilette
Biotherm Ansiktskrämer
Biotherm Dagkräm
Biotherm Ansiktsrengöring
Biotherm Hudvård
Biotherm Serum
Biotherm Body lotion
Adidas Deodorant
Calvin Klein Deodorant
Clarins Deodorant
David Beckham Deodorant
Dove Deodorant
Hugo Boss Deodorant
Nivea Deodorant
Salming Deodorant
Van Gils Deodorant
Versace Deodorant
Weleda Deodorant
Biotherm Duschkräm
Calvin Klein Hattar
SATAKE Köttknivar
Converse Byxor
Reima Byxor
Burton Menswear Jackor
Burton Menswear Slim jeans
InWear Maxiklänningar
Object Collectors Item Skjortklänningar
VERO MODA Maxiklänningar
Röda Toppar & Tunikor