Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Duscholja

Använd duscholja för mjukare hud

Ibland kan det vara så att ens hud känns lite torr när man kommer ut från duschen, oavsett vilket tvål eller duschtvål man använt. Det kan bero på att ens hud är så pass torr att de återfuktande egenskaperna i tvålen inte räcker till utan snarare gör situationen värre. Om detta händer ska man byta ut sin tvål mot en duscholja, som inte bara rengör utan också återfuktar på djupet. Man kan säga att duscholjan är en kombinerad tvål och body lotion. Du kan också använda oljan i badet.

Blir till mjukt skum

När du använder en duscholja för första gången kanske det känns som att den är alltför rinnig för att flaskan ska vara särskilt länge, men så fort du droppar ut lite olja i handen och drar den över huden kommer du märka att oljan förvandlas till ett skum, som både är drygt och effektivt. Du kan använda duscholja över hela kroppen, och om du har hittat en bra olja som fungerar för din hud kan du gärna kombinera den med en babyolja eller kroppsolja från samma märke. Det finns många olika varianter av oljan, men de flesta har en bas av naturliga råvaror, som jungfruolivolja eller mandelolja.

Använd i badet

Förutom att fungera som tvål kan duscholjan också få ditt bad att lukta godare och få ett fint lager skum på sig, en slags badsalt helt enkelt. Droppa bara ner lite olja i det heta vattnet för att få maximal effekt, därefter är det bara att sjunka ner och slappna av. Många allergiker bör använda någon form av duscholja istället för tvål, eftersom det finns många eko- och allergivarianter av oljan. Det är också vanligt att ett märke har både olja, deodorant och parfym i samma doft, vilket gör att du enkelt kan skapa en signaturdoft genom ett enda inköp.Liknande sökningar
Handvärk Soffbord
FILA Bikinis
Cream Blommiga blusar
Esprit Chinos
ONLY Baggy jeans
Jacqueline de Yong Midiklänningar
True Decadence Festklänningar
DKNY Myskläder
Lee Jeansshorts
J.LINDEBERG Skjortor
Calvin Klein Toppar
Guess Tröjor
Samsoe & Samsoe Tröjor
Studio Total Hoodies
Murad Ansiktsvatten
IsaDora Ögonskuggor
Studio Total Kängor
primigi Sportsandaler
Duffy Sandaletter
Superga Tofflor
ACO rea
Nuxe rea
Adidas rea
Artwood rea
Bare Minerals rea
Boomerang rea
Canada Goose rea
Converse rea
Didriksons rea
Dirty Linen rea