Duschtvål

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Duschtvål

Välj en perfekt duschtvål för din hy

Det finns en djungel av olika duschtvålar i butikerna idag, och alla påstår sig ha den bästa produkten som passar till allas behov. Detta är såklart inte sant, eftersom man alltid ska tänka på att anpassa sin duschtvål till den hy man har, vilket är extra viktigt eftersom den kommer användas regelbundet under lång tid. Om du har hud som lätt blir torr eller får eksem ska du tänka på att köpa en duschtvål som är återfuktande och har mycket naturliga råvaror i sig, då är den som mest skonsam mot huden.

Hitta den bästa doften

Om du har turen att ha hud som tål lite starkare parfym i dina hygienprodukter ska du definitivt botanisera runt lite för att hitta vilken doft som passar dig bäst. Se till att matcha den med din body lotion och deodorant för att få en genomgående doft som inte snor plats från varandra och som gör att hela din kropp kommer få samma mjuka doft, istället för ett par olika som kanske inte alls hör samman. Om du använder skrubbhandskar kan du gärna köpa en lite mildare duschtvål, eftersom huden behöver lite extra vård då.

Hitta ditt rätta märke

Det finns som sagt många olika märken och typer av duschtvålar i butikerna, precis som det finns mängder av olika märken för badsalt, kroppsolja och handkräm. Det som är absolut bäst är att hitta ett märke som passar din hud och utefter märket välja doft. Försök att inte enbart gå på hur du vill att duschtvålen ska lukta, utan fokusera främst på vilken funktion den ska ha – om den ska vara återfuktande, fungera för hud som är torr eller fet, om den bara ska rengöra eller ha en mer djupgående effekt, och därefter kan du börja titta efter lukten. Det kan vara smart att beställa hem mindre flaskor av flera olika dofter, så du kan prova dig fram till en ny favorit.Liknande sökningar
Elemis Duschtvål
Maria Åkerberg Duschtvål
Fiskars Bestickset
Pillivuyt Salladsskålar
VERO MODA Chiffongblusar
Rut&Circle Byxor
VERO MODA Leggings
Free People Jackor
Joelle Omlottklänningar
Tiger of Sweden Långärmade klänningar
Le Breve Shorts
South Beach Shorts
Dickies Skjortor
Puma Träningsshorts
Billabong T-shirts
Maidenform BHs
Rapunzel of Sweden Löshår
Rimmel Mascara
Bare Minerals Puder
Pimkie Skor
Blåa Flip-flops
Blåa Pumps
Babor rea
Beauté Pacifique rea
Bioline rea
Clarins rea
Comfort Zone rea
Decleor rea
Dermalogica rea
Dr Organic rea