Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Handkräm

Skydda dina händer med handkräm

Det finns många orsaker till att våra händer kan bli torra och få sprickor i sig. Det är viktigt att alltid hålla sina händer mjuka och återfuktade, speciellt när det är kallt ute eller om man använder tvål eller duschtvål med uttorkande medel i sig. En tvål kan aldrig känna skillnaden på de fetter det plockar bort från våra händer, om det är våra egna, naturliga fetter som finns på huden eller om det är fett från smuts. Därför ska man vara noggrann med att inte använda för mycket tvål, och dessutom använda handkräm efter varje tvättning för att vara säker på att huden inte kommer att bli torr.

Ta hand om dina bästa vänner

Händerna är något av det bästa och mest värdefulla vi har, och det gäller att ta hand om dem för att vi ska få så mycket nytta av dem som möjligt. När det närmar sig vinter blir luften torrare och våra händer får lättare sprickor och sår när vi är utomhus. Ta för vana att alltid ha med dig en tub handkräm i väskan, det kommer vara guld värt när det blir kallt och torr utomhus. Om du har ett jobb där du jobbar med mycket kemikalier eller rengöringsmedel är det extra viktigt att använda handkräm, eftersom dina händer då torkas ut av de starka kemikalier som finns i medlen.

Håll händerna ständigt smorda

Om du inte känner att det är lönt att smörja in händerna under dagen kan du alltid smörja dem precis innan du går och lägger dig, och sedan låta handkrämen verka under natten. När du duschat ska du alltid försöka använda åtminstone body lotion, men gärna också babyolja eller kroppsolja för att göra huden extra mjuk. Köper du en bra handkräm kommer du snabbt att märka skillnaden på huden, den kommer bli smidigare och mjukare för var dag som går, oavsett hur mycket kemikalier eller torka de får utstå.Liknande sökningar
ONLY Omlottblusar
Hugo Boss Kostymbyxor
Monki Cargobyxor
JDY Omlottkjolar
French Connection Omlottklänningar
InWear Sammetsklänningar
Topshop Långärmade klänningar
Wrangler Klänningar
Missguided Jeansshorts
Wrangler Jeansshorts
NLY Cardigans
VILA Tröjor
Bershka Undertröja
Tommy Hilfiger Undertröja
Rosa Ballerinaskor
Original Penguin Boots
DKNY Sandaler
Gulliver Slip in
Steve Madden Remsandaler
CelaVi Stövlar
ACO rea
AnneMarie Börlind rea
Beauté Pacifique rea
Burt´s Bees rea
CCS rea
Clarins rea
Dirty Works rea
Dr Hauschka rea
Estelle & Thild rea
IsaDora rea