Kroppsolja

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kroppsolja

Få lyster i din hud med kroppsolja

Det som skiljer en kroppolja från en body lotion är att den inte bara återfuktar och mjukgör, utan den tillför också lyster till huden och får den att glänsa. Den är också snabbare att absorbera än en lotion är, vare sig du använder den på fuktig eller torr hud. Det bästa är om du använder en kroppsolja som passar ihop med din duschtvål eller duscholja, så att du kan vara säker på att de båda produkterna verkar tillsammans och inte tar ut varandra. En bra kroppsolja behöver inte vara så svår att hitta, och det finns många bra alternativ att välja mellan.

Glöm torr och livlös hy

När det kommer till torra perioder om året, särskilt i kombination med kyla, är det lätt att vår hud blir lite livlös och torr. Det finns många bra sätt att motverka det, ett är att regelbundet ta bad med badsalt som hjälper blodcirkulationen att komma igång och på så sätt skjuter tillbaka färgen i huden, annars kan man alltid be någon om en massage med massageolja som har samma effekt. Använder man en kroppsolja kan man enkelt hålla kvar spänsten i sin hud året om, så länge man kommer ihåg att regelbundet smörja in sig och vara snäll mot sin hud. Använd gärna en handkräm tillsammans med din kroppsolja, för att ge händernas hud en liten extra energikick.

Var noga med din peeling

Någonting som hjälper kroppsoljan att gå in i huden och verka snabbare är om man är noga med att ta bort gamla hudavlagringar och smuts antingen med en scrub eller med skrubbhandskar. Detta kommer att öppna porerna lite i huden också, vilket gör att det är lättare för oljan att gå djupare i huden och skapa den lyster och återfuktning vi är ute efter. Välj gärna en kroppsolja gjord på eko-produkter, då kommer du slippa många av de onaturliga ingredienser som finns i många skönhetsprodukter.Liknande sökningar
DKNY Väskor
Gula Väskor
Riedel Rödvinsglas
AMT Stekpannor
Vita Bikinis
Fashion Union Byxor
Monki Manchesterbyxor
Barbour Vårjackor
Tommy Hilfiger Minikjolar
BUBBLEROOM Midiklänningar
Creamie Chiffongklänningar
Jack & Jones Skjortor
Bershka T-shirts
Reebok Hoodies
Real Techniques Skönhet och hälsa
Viktor & Rolf Parfym
IsaDora Primer
Vita Flip-flops
ONLY Sandaletter
Vita Stövletter
Babor rea
Bioline rea
Biotherm rea
Burt´s Bees rea
Clarins rea
Collistar rea
Decleor rea
Elemis rea
Estelle & Thild rea
Gucci rea