Massageolja

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Massageolja

Lyxigare massage med massageolja

Det är knappast någon hemlighet att en av de största anledningarna till att vi blir sjuka eller går in i väggen är stress. Det är stressigt på jobbet, på skolan, på fritiden och till och med hemma. Det är många måsten som ska hinnas med, men det är viktigt att ta sig tiden att ta hand om sig själv och sina närmaste. Alla som någon gång har fått massage vet att man blir avslappnad, blir av med spänningar och känner sig lättare och mer redo för dagen efteråt. Ett bra knep till att få sin massage att bli extra verkningsvärd är att använda en massageolja som förhöjer upplevelsen, och hjälper till att öka blodcirkulationen och få spända muskler att slappna av.

Det professionella alternativet

Det finns många olika varianter av massageoljor, och det finns många som använder till exempel body lotion, babyolja eller kroppsolja istället för en riktig massageolja, men resultatet blir faktiskt inte lika bra. En riktig massageolja är nämligen gjord för att hjälpa händerna att glida under huden och inte torka lika lätt. Använder man en vanlig lotion kommer den att gå in i huden mycket snabbare, och göra att man kommer behöva mer av den än man behöver av massageoljan, vilket leder till att man kommer överexponera huden till fettet i den body lotion man valt.

Öka ditt välbefinnande enkelt

På samma sätt som ett bad med badsalt och bubbelbad får en att slappna av kan en massage få ner pulsen, öka ens välmående och få både hjärna och kropp att slappna av. Kombinera gärna med celluitkräm. Det spelar egentligen ingen roll om man är särskilt bra eller erfaren på att massera, mycket av avslappningen ligger i den mänskliga kontakten och känslan i att ha någon som pysslar om en. Har man en massageolja som hjälper huden att hålla sig smidig kommer man dessutom lättare kunna arbeta ut alla stressknutor och spända muskler som lurar under huden på ett litet kick.Liknande sökningar
Maria Åkerberg Massageolja
Weleda Massageolja
Versace Portföljer
Marimekko Badrockar
Another Influence Mjukisbyxor
Burton Menswear Chinos
InWear Byxor
Junarose Vida byxor
Áhkká Jackor
NA-KD Slitna jeans
Spanx Skinny jeans
Trendyol Högmidjade jeans
Gröna Kjolar
Hollister Klänningar
Soaked in Luxury Långklänningar
Threadbare Hoodies
Vision Haircare Balsam
Paul Mitchell Hårspray
Peter Thomas Roth Hudvård
Superga Skor
tamaris Kängor
FILA Låga sneakers
Elemis rea
Maria Åkerberg rea
Rosenserien rea
Weleda rea
Birkenstock rea
Books rea
Boomerang rea
By Malina rea