Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Scrub

Få lenare hud med scrub

Det kan kännas frustrerande att ständigt mötas av ett ansikte i spegeln som har torra partier, feta partier och normala partier hy. Det behövs lite extra ompyssling för att huden ska må bra, och det gäller inte bara för ansiktet utan för hela kroppen. Om du använder skrubbhandskar kan du få bort smutsen, men allra bäst är det att använda dem tillsammans med en scrub, som inte bara tar bort smutsen utan också rengör huden. Dessutom kan scrubben göra huden lenare och få den att dofta gott, något som handskarna inte riktigt klarar av.

Få in scrubben i rutinen

Alla har vi nog en rutin när vi går in i duschen eller lägger oss i badet. Vare sig vi använder vanlig tvål, duschtvål eller duscholja så är det oftast det första steget – att rengöra kroppen. Använder du en scrub blir detta istället det första du ska göra, först peelar du bort smuts och hudavlagringar med din scrub och sen tvättar du bort resterna av scrubben med tvålen. Efter att du går ut ur vattnet är det extra viktigt med återfuktning om du använt en scrub, eftersom den rengör djupare än en vanlig tvål gör. Använd en body lotion eller kroppsolja för att få huden mjuk och återfuktad, och smörj gärna in händerna med handkräm för att ge dem lite extra skydd.

Frossa bland dofter

Det bästa med de scrubbar som finns idag är att det finns så många olika dofter att välja på. Det kan vara allt från honung och hallon till exotiska frukter eller kokos, det finns alla möjliga typer i butikerna. Det finns ofta scrubbar som hänger ihop med till exempel en kroppsolja eller lotion, så spana gärna in vilka set man kan köpa, det blir ofta lite billigare om man köper två produkter ur samma serie, och då kan man ju dessutom vara säker på att dofterna från de två passar perfekt ihop.Liknande sökningar
Jeepers Peepers Runda solglasögon
Adidas Sportväskor
Fiskars Santokuknivar
Seafolly Bikinis
NA-KD Långärmade blusar
BUBBLEROOM Jazzbyxor
DAGMAR Orrebyxor
daisy street Jackor
FreeQuent Jackor
HUF Jackor
Wrangler Jeans
Motel Minikjolar
Gestuz Midiklänningar
Miss Selfridge Långklänningar
New Era Hoodies
Mesoestetic Dagkräm
Van Gils Deodorant
Nivea Duschkräm
Yves Saint Laurent Foundation
Kappa Stövlar
Babor rea
Biotherm rea
Bomb Cosmetics rea
Clarins rea
Clinique rea
Crabtree & Evelyn rea
Dirty Works rea
Estelle & Thild rea
Filorga rea
IDUN Minerals rea