Skrubbhandskar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Skrubbhandskar

Skrubbhandskar renar och mjukgör

Om du använder skrubbhandskar i duschen eller badet kommer du att märka att din hud snabbt blir renare, mjukare och mindre torr på bara några omgångar. Om du dessutom använder en bra scrub kommer det att kännas som att din hud är gjord av fluffiga moln och du kommer bli av med alla hudrester och all smuts som satt sig på huden utan att behöva anstränga dig särskilt mycket. Skrubbhandskar är det perfekta komplementet till exempel till duschtvål, duscholja och badsalt, eftersom de hjälper till att skrubba bort alla orenheter från huden utan att skada eller torka ut den.

Öka blodcirkulationen i duschen

Något som skrubbhandskar gör, förutom att rengöra huden, är att de genom användning kommer öka din blodcirkulation och hjälpa dig hålla dig varm hela dagen igenom. Eftersom du använder skrubbhandskarna på hela kroppen kommer det inte finnas några ställen som blodcirkulationen inte kommer igång, och du kommer känna dig lite friskare och starkare så fort du kommer ut ur vattnet. Om du använder en body lotion eller kroppsolja efter att du duschat klart förhindrar du att din skrubbade hud torkar ut. Tänk på att inte använda skrubbhandskarna alltför intensivt, eftersom det finns risk att du då skrubbar bort frisk hud istället för bara hudavlagringar och smuts.

Få mjukare hud på ett kick

Om du använder skrubbhandskar kommer du få en fräschare känsla på huden och du kommer förebygga torrhet och irritation på huden genom att regelbundet ta bort all smuts och peela huden grundligt. Du kan använda skrubbhandskar varje gång du duschar eller badar, se bara till att återfukta huden efteråt ordentligt så att din rena hud kan hålla sig len och mjuk så länge som möjligt. Använd gärna en annan skrubbhandske till ansiktet, eller kanske en mindre skrubb som ser ut som en svamp, eftersom huden i ansiktet är känsligare och mer benägen att torka ut om man råkar peela den för mycket.Liknande sökningar
Lindberg Mössor
Monki Solglasögon
Alessi Bestickset
Royal Copenhagen Djupa tallrikar
Svarta Badbyxor
Reima Baddräkter
Brave Soul Blommiga byxor
Didriksons Byxor
Just Junkies Byxor
VERO MODA Leggings
Noisy May Jeans
ONLY Midiklänningar
Twist & Tango Toppar & Tunikor
Adidas Träningsjackor
Petrol Hoodies
Nivea Duschkräm
Jack & Jones Espadriller
New Balance Flip-flops
Vagabond Slip in
Reebok Performance Träningsskor
By Malina rea
Calvin Klein rea
Casall rea
Converse rea
Desigual rea
Dyson rea
Edblad rea
Gina Tricot rea
Ida Sjöstedt rea
J.LINDEBERG rea