Filter för Tvål

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Tvål

Förvandla din tvål till en lyxvara

Det finns nog ingenting som är så vardagligt i din personliga hygien som tvål. Det är en produkt som funnits i hur många år som helst i olika skepnader, och den kommer säkert att användas så länge mänskligheten finns till. Den har använts till att tvätta kläder, skor och djur men nu för tiden är den begränsad till att användas på oss människor, och tur är väl det. Skillnaden mellan ett duschtvål och en vanlig tvål är att den första ofta är flytande, medan den vanliga tvålen ofta är i fast form.

Finare tvålar finns på nätet

Istället för att köra på en lite tråkigare variant kan man gott jazza på lite med tvålen och investera i en som inte bara är effektiv, utan också är fin att se på och luktar gott. Tvålen är något du ofta har framme på handfatet, så till skillnad från din deodorant och body lotion är det ganska viktigt att tvålen passar in i din inredning och inte sticker ut som en ful detalj. Det finns massor av fina tvålar att shoppa online, vissa av dem så fina att man knappt vill använda dem.

Välj bland alla prisklasser

Som med så många andra hygienprodukter finns det många olika prisklasser när det kommer till tvål, precis som det finns bland handkräm, kroppsolja och badsalt. De billigaste tvålarna är de man köper i större förpackning, där man kan få en hel rad tvålar till ett lågt pris. Dessa hittar du mest på sajter för matbutiker och större affärer. Om du istället går in på en sajt mer riktad till smink och exklusiva hygienartiklar kommer du snabbt att springa på många olika tvålar med färg och parfym som gör de lite mer värda ett högre pris. Eftersom tvålen är något som används av alla är det viktigt att tänka på ifall någon i familjen har en allergi mot en särskild parfym, så att man inte behöver två olika tvålar i samma hem.Liknande sökningar
Elemis Duschtvål
Maria Åkerberg Duschtvål
Bomb Cosmetics Tvål
Compagnie de Provence Tvål
LOccitane Tvål
Urtekram Tvål
Eastpak Portföljer
RGE Lampbord
Good For Nothing Mjukisbyxor
ICHI Blommiga byxor
New Look Blazers
Wrangler Jackor
BUBBLEROOM Högmidjade jeans
ASOS Shorts
G-Star Toppar & Tunikor
Áhkká Hoodies
Bellfield T-shirts
Monki T-shirts
Tom Tailor T-shirts
Jack & Jones Boxershorts
Marc Jacobs Eau de parfum
ACO Solkräm
W7 Nagellack
Lumene Smink
Maybelline Ögonbrynspennor
Steve Madden Cowboy boots
Babyliss rea
Bomb Cosmetics rea
Compagnie de Provence rea
Dove rea