Akrylnaglar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Akrylnaglar

Akrylnaglar: Stil från topp till tå

Vad tänker du på när du hör orden ”välmanikyrerade naglar”? Den klassiska French Mani med det tråkiga rosa lacket kan ju vara snyggt någon gång ibland – men för det mesta vill du säkert få chans att uttrycka din personlighet med dina kläder, och då är det roligt att kunna variera mellan långa röda klor, glittriga metallnaglar eller färgglada kreationer som resulterat av kombinationen mellan din modekärlek med nagelterapeutens skicklighet. Men arbetet börjar ofta långt före lacket ska målas på – naglarna ska ju klippas och filas, behandlas och förlängas, ofta med akrylnaglar.

Vad är det?

Akryl och gelé är bland de vanligaste materialen som används vid uppbyggnaden av konstnaglar. Akrylnaglar är dock starkare än gelénaglar, och passar dig som leder ett aktivt liv och inte har så mycket tid över att ta hand om dig själv. Materialet funkar för i stort sett alla. Det förbereds enkelt genom att blanda ihop en vätska och ett pulver. Blandningen formar en massa som sedan målas på naglarna. Känner du för det kan du även be din nagelterapeut skulptera dina akrylnaglar så att de blir så tunna som möjligt, vilket görs för ett mer naturligt utseende.

Tips vid användning av akrylnaglar

Låt inte akrylnaglarna sitta på alltför länge, utan låt nagelteknologen ta hand om dem regelbundet. En touch-up lite nu och då kommer att hålla dem i toppskick! Akryldoften kan i början kännas väldigt stark, men den avtar med tiden. Är du allergisk bör du be din nagelteknolog vara extra försiktig genom att inte arbeta med ett överflöd av material, och genom att undvika kontakt med din hud. Glöm inte att låta dina riktiga naglar ”andas” mellan gångerna, och ge dem den kärlek de behöver genom att återfukta dem med lite nagelolja varje dag. De kommer att vara i toppskick nästa gång du sätter på konstnaglar, och du kan välja den design du gått och drömt om hela veckan för att rocka dem på nästa fest.Liknande sökningar
Carhartt WIP Hattar
Svarta Runda solglasögon
Gense Bestickset
Traeger Grillskydd
Y.A.S Randiga blusar
ASOS Baggy byxor
NLY Byxor
VERO MODA Orrebyxor
Gestuz Högmidjade jeans
VILA Klänningar
Monki Jeansshorts
HUF T-shirts
Rosa Tröjor
Pukka Sportdryck och energidryck
Depend Lösnaglar
FACE Stockholm Läppstift
Vagabond Chelsea boots
Kappa Skor
Burton Menswear Finskor
MANGO Loafers
ASICS rea
Books rea
Calvin Klein rea
Canada Goose rea
Casall rea
ERNST rea
Eton rea
Geggamoja rea
Gucci rea
Happy Socks rea