Elektrisk nagelfil

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Elektrisk nagelfil

Elektrisk nagelfil för snabb och effektiv nagelvård

De vanliga nagelfilar som finns i trä och metall är perfekta för den lite mer spontana slipningen man gör när man till exempel råkat fastna med nageln någonstans eller behöver lite nagelslipning på språng. Ska man däremot forma sina naglar ordentligt, särskilt när man ska använda gelenaglar eller akrylnaglar, är det bäst att ha en elektrisk nagelfil. Det kommer göra att man snabbare och lättare kan få sina naglar precis så perfekta som man drömt om.


För en professionell finish

Alla vill ha naglar som ser ut som de precis kommit ut från nagelsalongen, men om man inte har en bra salong eller föredrar att sköta sin manikyr själv finns det underbara produkter att köpa. Om man införskaffar en bra elektrisk nagelfil kan man bara på några minuter få sina naglar formade precis som man vill, utan att behöva slita med det manuellt. Det är bara att försiktigt föra den elektriska nagelfilen över nageln, och resultatet kan man se direkt. Om du har använt nagellacksborttagning nyligen för att få bort ditt nagellack är det ofta lite slitet eller nedgånget på toppen av nageln, då är det perfekt att kunna plocka fram filen för att få ordning på nageln, innan nästa omgång lack åker på.

Skapa din egen manikyrsalong

Med en elektrisk nagelfil får du en mer professionell manikyr hemma, och tillsammans med ett manikyrset kan du enkelt fixa både dina egna naglar och lösnaglar till att bli snyggare än någonsin. Tänk på att använda den elektriska nagelfilen ganska ofta, så att nageln förblir i sin ultimata form, och använd gärna nagelborstar innan filen för att få bort damm och andra partiklar som lagt sig på nageln. När du använt filen kommer du ha jämna och fina ytor på naglarna, därefter är det fritt fram att lägga på lack, sätta på lösnaglar eller dekorera naglarna på annat sätt.Liknande sökningar
HUF Hattar
Aida Assietter
Motel Bikinis
Y.A.S Prickiga blusar
Tom Tailor Kappor
Burton Menswear Slim jeans
Free People Kjolar
Missguided Kjolar
Saint Tropez Volangkjolar
Stradivarius Jeanskjolar
LOST INK Långklänningar
MOSS COPENHAGEN Klänningar
LOST INK Shorts
Svea Toppar & Tunikor
Criminal Damage Tröjor
Fashion Union Tröjor
Noak Hoodies
Clinique Concealer
Wet N Wild Läppennor
Helly Hansen Kängor
Adidas rea
Books rea
Busnel rea
Converse rea
Craft rea
Didriksons rea
Edblad rea
Eton rea
Jumperfabriken rea
Kari Traa rea