Elektrisk nagelfil

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Elektrisk nagelfil

Elektrisk nagelfil för snabb och effektiv nagelvård

De vanliga nagelfilar som finns i trä och metall är perfekta för den lite mer spontana slipningen man gör när man till exempel råkat fastna med nageln någonstans eller behöver lite nagelslipning på språng. Ska man däremot forma sina naglar ordentligt, särskilt när man ska använda gelenaglar eller akrylnaglar, är det bäst att ha en elektrisk nagelfil. Det kommer göra att man snabbare och lättare kan få sina naglar precis så perfekta som man drömt om.


För en professionell finish

Alla vill ha naglar som ser ut som de precis kommit ut från nagelsalongen, men om man inte har en bra salong eller föredrar att sköta sin manikyr själv finns det underbara produkter att köpa. Om man införskaffar en bra elektrisk nagelfil kan man bara på några minuter få sina naglar formade precis som man vill, utan att behöva slita med det manuellt. Det är bara att försiktigt föra den elektriska nagelfilen över nageln, och resultatet kan man se direkt. Om du har använt nagellacksborttagning nyligen för att få bort ditt nagellack är det ofta lite slitet eller nedgånget på toppen av nageln, då är det perfekt att kunna plocka fram filen för att få ordning på nageln, innan nästa omgång lack åker på.

Skapa din egen manikyrsalong

Med en elektrisk nagelfil får du en mer professionell manikyr hemma, och tillsammans med ett manikyrset kan du enkelt fixa både dina egna naglar och lösnaglar till att bli snyggare än någonsin. Tänk på att använda den elektriska nagelfilen ganska ofta, så att nageln förblir i sin ultimata form, och använd gärna nagelborstar innan filen för att få bort damm och andra partiklar som lagt sig på nageln. När du använt filen kommer du ha jämna och fina ytor på naglarna, därefter är det fritt fram att lägga på lack, sätta på lösnaglar eller dekorera naglarna på annat sätt.Liknande sökningar
Kappa Magväskor
NLY Sportväskor
Georg Jensen Serveringsskålar
Artwood Soffbord
Desigual Dunjackor
Saki Vinterjackor
ASOS Omlottklänningar
La Redoute Midiklänningar
ONLY Jeansklänningar
Twist & Tango Klänningar
Áhkká Regnjackor
Adidas Shorts
Esprit Toppar & Tunikor
Tommy Hilfiger Toppar & Tunikor
SikSilk Träningskläder
CHEAP MONDAY Tröjor
Ida Sjöstedt Tröjor
Rimmel Puder
Miss KG Loafers
Miss KG Pumps
ASICS rea
Casall rea
Didriksons rea
ERNST rea
FILA rea
Ganni rea
Gant rea
Georg Jensen rea
Gucci rea
HOPE rea