Lösnaglar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Lösnaglar

Använd lösnaglar för bästa manikyren

Varje dag ser vi Hollywood-stjärnor och kändisar i tidningar och TV med perfekta naglar, ofta målade eller med vacker fransk manikyr. Man kan tro att dessa naglar är begränsade till att bara kunna fås på salonger eller med dyra hjälpmedel, men faktum är att ett par snygga lösnaglar går enkelt att fixa helt själv, tillsammans med några hjälpredor från ett ganska basic manikyrset. Det finns ingen anledning att gå runt med tråkiga och nedbitna naglar när den perfekta finishen bara är några klick bort.

Börja med rengöring

Det första du ska göra när du ska använda lösnaglar är att ordentligt rengöra din egen nagel. Detta gör du först genom att använda nagelborstar, som plockar bort alla dammpartiklar och annan smuts som satt sig på nageln och på nagelbandet, därefter är det dags att plocka fram nagelsaxar och nagelfilar för att forma din nagel så att den passar lösnageln som bäst. Tänk på att mjuka till alla hårda kanter som kan uppkomma när du klipper nageln. Vill du ha en lite mer professionell slipning kan du använda en elektrisk nagelfil. För att din nagel ska må bra och inte försvagas av dina lösnaglar bör du använda en nagelstärkare på dem innan applicering, då kommer dina egna naglar bli både starka och friska.

Dekorera lösnaglarna på bästa sätt

Efter att du satt på lösnaglarna, antingen med lim eller med fästkuddar, är det dags att forma och slipa dem. Det gör du på samma sätt som du gjorde med dina egna naglar. Tänk på att vara lite försiktig med dina lösnaglar så att de inte bryts eller spricker. Efter att de är fastsatta och formade så som du vill ha dem kan du stryka på nagellack, och använda nagelstickers eller andra nageldekorationer. En klassiker inom manikyren är såklart den franska, som låter toppen på naglarna förbli vit, vilket är fint när du har lösnaglar, som ofta har en skarpare kant än dina vanliga naglar har. Tänk på att ta hand om dina lösnaglar och byta ut dem regelbundet, då kommer de vara som allra snyggast alltid.Liknande sökningar
Depend Lösnaglar
Kiss New York Lösnaglar
Spiegelau Ölglas
Ballarini Stekpannor
Champion Badbyxor
Missguided Bikinis
Pieces Prickiga blusar
Tom Tailor Byxor
Ellesse Underställ
Missguided Jeans
Tom Tailor Jeans
Topshop Raka jeans
UNIQUE21 Långärmade klänningar
Noppies Shorts
Miss Selfridge Linnen
Crocs Träningskläder
Dickies T-shirts
Emporio Armani Strumpor
Britney Spears Eau de parfum
Beyoncé Parfym
ALDO Remsandaler
Carvela Sneakers
Ardell rea
Babyliss rea
Depend rea
Kiss New York rea
Bare Minerals rea
Books rea
BUBBLEROOM rea
DAGMAR rea