Manikyrset

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Manikyrset

Bli ditt eget proffs med manikyrset

Om du tycker om att ha snygga naglar, vet du nog att det inte bara räcker med nagellack för att ge intrycket av en fullbordad manikyr. Arbetet man ger naglarna innan man målar dem är nyckeln till en tjusig finish. Men inte behöver man oroa sig, för en manikyr går lätt att göra hemma om man har ett varierat och komplett manikyrset. Vad är det för saker som inte får fattas i en manikyrset? Hur väljer man rätt produkter? Läs gärna vidare för att få ett hum om vad som behövs till ett ordentligt manikyrset.

Viktigt med saxar och filar
Det finns två olika manikyrset. En stor och en liten. Den lilla kan vara för dem som inte bryr sig om att göra mer är att klippa och fila naglarna, medans den stora har ett brett sortiment av olika nagelfilar, nagelborstar, nagelolja och nagelstärkare m.m. Är du lite av en nagelfantast kan du behöva båda seten. Ett för hemmabruk och en mindre för att ta med när du är bortrest. Hur som helst, behöver du riktigt bra nagelsaxar. Trubbiga nageltoppar är jättefult, och det visas även mer när de målas, så en bra fil, även en elektrisk nagelfil kommer att bli en basgrej i din manikyrväska.

 

Glitter och stenar

Att alltid ha enfärgade naglar kan bli lite trist med tiden. Du kan piffa upp naglarna lite då och då med nagelstickers och nageldekorationer för att få en annan look, ett intressantare intryck eller ett statement. Om du är rädd för hur dessa dekorationer kommer att påverka dina naglar, kan du skaffa dig lösnaglar, som du kan måla och dekorera som du vill, utan att din naturliga nagel blir skadad. Tips: Är du en väldigt upptagen person som inte hinner bättra på nagellacken var sjunde dag, så kan du behöva gelnagellack.Liknande sökningar
Vans Ryggsäckar
Emerio Kaffebryggare
Chantelle Bikinis
Gula Bikinis
BUBBLEROOM Kostymbyxor
Miss Selfridge Kappor
Zizzi Jackor
Monki Slitna jeans
Svarta Jumpsuits
Trendyol Kjolar
Carhartt WIP Hoodies
Fred Perry Hoodies
G-Star Hoodies
OW Intimates Underkläder
Adidas Eau de toilette
OGX Balsam
Decleor Body lotion
Duffy Ballerinaskor
Rieker Boots
Glamorous Sandaler
Babyliss rea
Saddler rea
Desigual rea
Esprit rea
G-Star rea
HUGO BOSS rea
J.LINDEBERG rea
Markslöjd rea
Monki rea
Muurikka rea