Manikyrset

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Manikyrset

Bli ditt eget proffs med manikyrset

Om du tycker om att ha snygga naglar, vet du nog att det inte bara räcker med nagellack för att ge intrycket av en fullbordad manikyr. Arbetet man ger naglarna innan man målar dem är nyckeln till en tjusig finish. Men inte behöver man oroa sig, för en manikyr går lätt att göra hemma om man har ett varierat och komplett manikyrset. Vad är det för saker som inte får fattas i en manikyrset? Hur väljer man rätt produkter? Läs gärna vidare för att få ett hum om vad som behövs till ett ordentligt manikyrset.

Viktigt med saxar och filar
Det finns två olika manikyrset. En stor och en liten. Den lilla kan vara för dem som inte bryr sig om att göra mer är att klippa och fila naglarna, medans den stora har ett brett sortiment av olika nagelfilar, nagelborstar, nagelolja och nagelstärkare m.m. Är du lite av en nagelfantast kan du behöva båda seten. Ett för hemmabruk och en mindre för att ta med när du är bortrest. Hur som helst, behöver du riktigt bra nagelsaxar. Trubbiga nageltoppar är jättefult, och det visas även mer när de målas, så en bra fil, även en elektrisk nagelfil kommer att bli en basgrej i din manikyrväska.

 

Glitter och stenar

Att alltid ha enfärgade naglar kan bli lite trist med tiden. Du kan piffa upp naglarna lite då och då med nagelstickers och nageldekorationer för att få en annan look, ett intressantare intryck eller ett statement. Om du är rädd för hur dessa dekorationer kommer att påverka dina naglar, kan du skaffa dig lösnaglar, som du kan måla och dekorera som du vill, utan att din naturliga nagel blir skadad. Tips: Är du en väldigt upptagen person som inte hinner bättra på nagellacken var sjunde dag, så kan du behöva gelnagellack.Liknande sökningar
Bodum Pressbryggare
Fiskars Grönsaksknivar
Robert Welch Kockknivar
Tommy Hilfiger Leggings
Topshop Orrebyxor
Free People Skinny jeans
Forever Unique Festklänningar
Goddiva Balklänningar
Lexington T-shirts
Bruno Banani Kalsonger
Compagnie de Provence Tvål
Anastasia Highlighter
Sandstone Läppstift
Kavat Boots
Topshop Chelsea boots
Champion Sneakers
Wrangler Höga sneakers
Gula Sneakers
Ellesse Träningsskor
Office Träningsskor
Babyliss rea
Saddler rea
BUBBLEROOM rea
Converse rea
Exuviance rea
Hugo Boss rea
Lexington rea
Lyle & Scott rea
MANGO rea
Marimekko rea