Nagelborstar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nagelborstar

Nagelborstar för snyggare nagellack

Om du någon gång har lagt på ett lager nagellack och direkt sett att det blivit ojämnt eller lite bubbligt kan nagelborstar vara någonting för dig. Det du gör är att ta bort små dammpartiklar som satt sig på nageln innan du lägger på lacket, vilket gör att du får en jämnare yta som gör att ditt lack sitter längre och blir jämnare när du stryker på det. Det är också perfekt att använda en bagelborste innan du använder nagelsaxar eller nagelfilar, eftersom du då får en jämnare slipning på nageln.

Ett måste för din manikyr
Många manikyrset man köper innehåller en nagelborste, men det kan vara bra att spana in vilka borstar som finns att köpa löst, så att man ser till att få den bästa nagelborsten för just sina naglar. Det finns många olika märken på nagelborstar, men det man kan tänka på är att försöka köpa samma märke som man har på nagelolja, eftersom man ofta kan använda de två produkterna tillsammans. Det är också bra att ha en nagelstärkare med i sin nagelrutin, som man kan applicera efter att man dragit över nageln med borsten.

Höjer helhetsintrycket på nageln

Om du har lösnaglar går det naturligtvis bra att använda en nagelborste på dem, men kanske särskilt innan de blivit målade. Det går också bra att använda nagelborsten på nagelbanden, där ofta smuts och damm samlas, som kan ge ett fult intryck när lacket läggs på. Ta för vana att alltid använda en nagelborste innan du målat naglarna och efter att du använt nagellacksborttagning, för att vara säker på att alla spår efter nagellacket verkligen är borta. Det finns många olika prisklasser när det kommer till nagelborstar, de bästa är de med lite hårdare plaststrån, eftersom de på ett mer effektivt sätt kan tränga under dammet och lyfta bort dem. Man ska undvika att ha en för mjuk borste, eftersom det motverkar effekten av den.Liknande sökningar
Jack & Jones Halsdukar
ONLY PLAY Byxor
Chiara Forthi Vinterjackor
Monki Vårjackor
Guess Raka jeans
Missguided Slitna jeans
Twist & Tango Slitna jeans
OBJECT Kavajer
Filippa K Omlottkjolar
Free People Midikjolar
Ellesse Shorts
Puma Shorts
Rosa Trosor
ASOS Undertröja
Real Techniques Skönhet och hälsa
Jimmy Choo Parfym
Clarins Ögonkräm
Mavala Nagelvård
Agnes Cecilia Skinnstövlar
Superga Tofflor
BUBBLEROOM rea
Craft rea
Dr Martens rea
J.LINDEBERG rea
Kappa rea
Kenzo rea
LEGO rea
Lyle & Scott rea
Maria Åkerberg rea
Marimekko rea