Nagelborstar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nagelborstar

Nagelborstar för snyggare nagellack

Om du någon gång har lagt på ett lager nagellack och direkt sett att det blivit ojämnt eller lite bubbligt kan nagelborstar vara någonting för dig. Det du gör är att ta bort små dammpartiklar som satt sig på nageln innan du lägger på lacket, vilket gör att du får en jämnare yta som gör att ditt lack sitter längre och blir jämnare när du stryker på det. Det är också perfekt att använda en bagelborste innan du använder nagelsaxar eller nagelfilar, eftersom du då får en jämnare slipning på nageln.

Ett måste för din manikyr
Många manikyrset man köper innehåller en nagelborste, men det kan vara bra att spana in vilka borstar som finns att köpa löst, så att man ser till att få den bästa nagelborsten för just sina naglar. Det finns många olika märken på nagelborstar, men det man kan tänka på är att försöka köpa samma märke som man har på nagelolja, eftersom man ofta kan använda de två produkterna tillsammans. Det är också bra att ha en nagelstärkare med i sin nagelrutin, som man kan applicera efter att man dragit över nageln med borsten.

Höjer helhetsintrycket på nageln

Om du har lösnaglar går det naturligtvis bra att använda en nagelborste på dem, men kanske särskilt innan de blivit målade. Det går också bra att använda nagelborsten på nagelbanden, där ofta smuts och damm samlas, som kan ge ett fult intryck när lacket läggs på. Ta för vana att alltid använda en nagelborste innan du målat naglarna och efter att du använt nagellacksborttagning, för att vara säker på att alla spår efter nagellacket verkligen är borta. Det finns många olika prisklasser när det kommer till nagelborstar, de bästa är de med lite hårdare plaststrån, eftersom de på ett mer effektivt sätt kan tränga under dammet och lyfta bort dem. Man ska undvika att ha en för mjuk borste, eftersom det motverkar effekten av den.Liknande sökningar
Carhartt WIP Vårjackor
Didriksons Jackor
Jacqueline de Yong Trenchcoats
Michael Kors Jackor
Calvin Klein Midikjolar
Noisy May Midiklänningar
Zizzi Chiffongklänningar
Guess Skjortor
Bread & Boxers Linnen
Levis Toppar
Champion Träningskläder
Brave Soul Koftor
B Young Tröjor
Stradivarius T-shirts
Biotherm Dagkräm
Maria Åkerberg Dagkräm
Decleor Ansiktsmasker
Loreal Smink
IsaDora Ögon
Sneaky Steve Boots
Barbour rea
Bare Minerals rea
By Malene Birger rea
By Malina rea
Calvin Klein rea
Casall rea
Didriksons rea
ERNST rea
Eton rea
Filippa K rea