Nageldekorationer

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nageldekorationer

Nageldekorationer för manikyr på nya höjder

Alla har nog någon gång använt nagellack för att få färg och liv på sina naglar, men vad många inte ännu har upptäckt är hur mycket mer man kan göra med sina naglar om man använder olika nageldekorationer som finns i butikerna. Dessa kan skapa mönster på naglarna, visa tillhörighet genom olika symboler eller helt enkelt få dem att glittra lite extra. Det finns många olika typer av nageldekorationer, bland annat nagelstickers, glitter och stämplar som kan få din manikyr att verka proffsig och dyrbar utan att egentligen behöva kosta särskilt mycket i varken tid eller pengar.


Ta hand om naglarna först

Det du alltid måste börja med när du ska dekorera dina naglar är att se till att rengöra och slipa dem. Använd alla de klassiska delarna i ditt manikyrset för att få en jämn och slät finish, till exempel nagelsaxar, nagelfilar och nagelborstar. Den viktigaste av dessa tre när det kommer till nageldekorationer är nagelborsten, eftersom dekorationerna kommer fästa mycket bättre om det inte finns någon damm eller smuts på nageln. Använder du inte en nagelborste innan applicering är det större risk att dekorationen kommer trilla av fortare, vilket är den direkta motsatsen till det man vill ska hända.

Kombinera med lösnaglar

Om du är orolig för hur dina nageldekorationer kommer att slita på din nagel kan du med fördel använda lösnaglar som mellanlägg. Om du har gelenaglar eller akrylnaglar spelar egentligen ingen roll, men din egen nagel kommer att må bättre av att bara ha limmet från lösnageln på sig, och inte stenarna eller glittret. Du kommer till exempel slippa stå och skrubba med nagellacksborttagning när du vill byta dekoration, det kommer bara vara att plocka bort lösnageln som vanligt, och vips har du en blank canvas redo att bli dekorerad igen. Det finns massvis av olika dekorationer att botanisera kring, du kan satsa på ett allt-i-allo kit första gången för att få ett hum om vilken slags dekoration du trivs allra bäst med.Liknande sökningar
Filippa K Blusar
JDY Blusar
Twist & Tango Vida byxor
French Connection Raka jeans
Kaffe Kjolar
Miss Selfridge Midikjolar
ONLY Omlottkjolar
VILA Omlottkjolar
Ida Sjöstedt Maxiklänningar
NLY Balklänningar
Pimkie Skjortklänningar
Pieces Toppar & Tunikor
Casall Yogakläder
Lyle & Scott Stickade tröjor
Bread & Boxers Kalsonger
Gröna Strumpor
The North Face Undertröja
DKNY Eau de parfum
Estelle & Thild Ögonskuggor
Svarta Slip-in skor
ASICS rea
Birkenstock rea
Books rea
Busnel rea
Canada Goose rea
Casall rea
Converse rea
ERNST rea
Exuviance rea
Gina Tricot rea