Nagelfilar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nagelfilar

Nagelfilar håller dina naglar jämna

En enkel nagelfil är något alla borde ha i väskan, oavsett hur långa naglar man har eller om man använder nagellack eller inte. En nagelfil brukar ingå i de manikyrset man kan köpa och kan vara gjorda antingen i metall eller trä. Det finns också en elektrisk nagelfil man kan använda sig av, men den klassiska nagelfilen förblir den manuella. En nagelfil är perfekt för att hålla toppen på dina naglar jämn och fin, och den kan hjälpa till att fixa till eventuella hack eller olyckor som uppstått om du råkat fastna med nageln i något eller rycka av den på något sätt.

Ha alltid en fil i väskan

Det är som sagt alltid bra att ha en nagelfil med dig, vart du än är på väg. Man kan såklart använda filen när som helst, men det är extra viktigt att slipa till nageln efter att du använt dig av nagelsaxar, som kan lämna ganska fula kanter på naglarna. Om du har nageldekorationer eller nagelstickers är det lättare att använda en nagelfil än en nagelsax, eftersom du bättre kan kontrollera vart det är du slipar och på så sätt undvika att förstöra dina dekorationer. Om du har lösnaglar kan du använda nagelfilen till att fixa formen på lösnageln så att den blir som du vill ha den.

Finns i olika material

För att kunna ha så bra nagelvård som möjligt nära till hands borde du ha minst två olika nagelfilar, en lite mer rejäl gjord i metall som du kan använda efter att du har klippt naglarna eller satt på lösnaglar, och en lite enklare i trä med sandpapper på som du kan plocka med dig i väskan när du ska iväg. Det finns många olika prisnivåer när det kommer till nagelfilar, och grundregeln är att metallfilen kommer att kosta lite mer, men också vara längre, än träfilen. Lägg därför lite extra tid på att se till så att kvaliteten på metallfilen är på topp, eftersom det är den som du kommer att kunna ha nytta av längst.Liknande sökningar
French Connection Plånböcker
VILA Randiga blusar
Replay Chinos
Selected Vida byxor
Kappa Jackor
Dr Denim Loose fit jeans
Miss Selfridge Minikjolar
Paper Dolls Långärmade klänningar
Blåa Nattlinnen
Emporio Armani Tröjor
Monki Tröjor
Salming Parfym
IsaDora Eyeliner
Calvin Klein Flip-flops
Henry Kole Sandaler
Reebok Sandaler
Gröna Sandaler
Les Deux Sneakers
Wrangler Sneakers
Jordan Inneskor
Artdeco rea
Tweezerman rea
Artwood rea
Bare Minerals rea
Birkenstock rea
Boomerang rea
BUBBLEROOM rea
Dirty Linen rea
Eton rea
HUGO BOSS rea