Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nagellack

Använd nagellack för att komplettera outfiten

För en helt stilren look och för att kombinera en snygg outfit, så behövs det fina naglar. Visst går det bra med rena och filade naglar, men för det mesta så ser man mer klassigare ut tillsammans med en tjusig manikyr. Även ett enkelt enfärgat nagellack kan ge ett proffsigare intryck. Du kan välja mellan lösnaglar, gelenaglar och akrylnaglar för en manikyr som håller länge. En proffsig manikyr är inte alls svår att göra hemma, så länge du använder din nagellack på rätt sätt. Hur gör man det?

Hur man använder nagellack på rätt sätt

Till att börja med så måste man fixa till självaste naglarna innan man målar dem. Använd dig av ditt manikyrset för att skapa önskad form på nageln och slipa bort ojämnheter. Använd gärna en nagelstärkare, speciellt om du tänker använda nageldekorationer som kan tära lite på nageln. Nagelolja ska du använda för att återfukta nageln och nagelbandet. Avsluta förberedningen med ett base coat nagellack. Det kan verka jobbigt att behöva preparera naglarna på det här sättet innan man ens målat dem, men det hjälper så att nagellacket sitter bättre och längre.

Välj bra nagellack

När det kommer till att välja nagellack så är det inte bara att köpa det första och billigaste man ser. Billiga nagellack innehåller skadliga ämnen som ger hälsoproblem längre fram i livet. Dessutom sitter de inte så länge på nageln utan att börja bli skavd. Dyrare märken som till exempel M.A.C eller London, är väldigt uppskattade och anses hålla längst. Wet and Wild erbjuder också bra kvalité, till lite lägre priser. Om du är osäker på ditt nya nagellacks hållbarhet, så kan du försäkra en snygg finish om du först använder en base coat. Investera på en dyrare och ordentlig sort, så fastnar nagellacket bättre. Avsluta din manikyr med en top coat som ger glans och skydd.Liknande sökningar
Artdeco Nagellack
China Glaze Nagellack
Ciaté Nagellack
CND Nagellack
Deborah Milano Nagellack
Depend Nagellack
Essie Nagellack
IDUN Minerals Nagellack
IsaDora Nagellack
Lancome Nagellack
Layla Nagellack
Mavala Nagellack
OPI Nagellack
Sally Hansen Nagellack
Smith & Cult Nagellack
W7 Nagellack
Wet N Wild Nagellack
Yves Saint Laurent Nagellack
Depend Nagellacksborttagning
Wüsthof Kockknivar
Broste Copenhagen Sidobord
Le Breve Mjukisbyxor
JDY Minikjolar
Little Mistress Klänningar
Selected Midiklänningar
Wrangler Myskläder
VERO MODA Shorts
Bread & Boxers Linnen
AllSaints Hoodies
Brooklyn Supply Co. Tröjor