Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nagelolja

Så får du snygga naglar med Nagelolja

Våra händer utsätts dagligen för hårt arbete, och kan snabbt bli uttorkade av väder och städmedel. För att undvika torra nagelband och spruckna naglar kan du smörja in med nagelolja. Nageloljan hjälper även nageln att få bättre yta, så att nagellack och nageldekorationer sitter ordentlig när det ska. Du får även en snyggare finish om du tar några droppar nagelolja på naglarna efter att du målat dem, och det kan även skydda nagellacket om du råkar slå till någonting eller nudda vid någon kant, innan det riktigt har torkat.

Friska naglar

Nagelolja kan hjälpa dina naglar att bli friskare, och nagellacket att fästa bättre. När du använder nageloljan bör du massera in den på nagelroten också, glöm inte nagelbanden med. De brukar också bli torra. Du kan sen peta ner nagelbanden lite försiktigt med en nagelbandspetare, men ta inte bort dem för allt i världen. Du kan sen ta nagelbandskräm på nagelbanden för att mjuka upp dem. När dina naglar är ordentligt återfuktade kan du nu klippa och fila dem till önskad form och längd.  Du kan behöva ta bort överbliven olja från självaste nageln när du ska måla dem, så att lacket inte stöts bort.

En proffsig manikyr hemma

Visst är det en av de skönaste sakerna som finns i hela världen, när man kan få unna sig en manikyr eller pedikyr på en salong. Men att betala en manikyr varje vecka kan bli för hårt för plånboken. Gör din egen manikyr hemma istället. Det är inte alls svårt att få ett proffsigt utseende på din hemma-manikyr, det enda som behövs är ett bra manikyrset. I detta sätt behöver du ordentliga produkter som nagelfilar och nagelsaxar. Skaffa dig helst en nagellacksborttagning med naturliga ingredienser, samma gäller nageloljan och nagelstärkaren. Du kommer att få en snyggare finish om dina naglar mår bra och har rätt form.Liknande sökningar
Dr Martens Portföljer
Smeg Espressomaskiner
ONLY Vida byxor
VILA Blommiga byxor
Topshop Högmidjade jeans
Levis Kjolar
ICHI Shorts
Timberland Skjortor
Tommy Hilfiger Skjortor
G-Star Toppar & Tunikor
Rosa Toppar & Tunikor
Sixth June T-shirts
LEGO Minecraft
IsaDora BB cream
Rimmel Läppglans
Jack & Jones Skor
Converse Skateskor
Nike Skateskor
Gabor Stövlar
Timberland Stövletter
CND rea
IDUN Minerals rea
Barbour rea
BUBBLEROOM rea
Craft rea
ERNST rea
Love rea
Markslöjd rea
Michael Kors rea
Mumin rea