Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nagelolja

Så får du snygga naglar med Nagelolja

Våra händer utsätts dagligen för hårt arbete, och kan snabbt bli uttorkade av väder och städmedel. För att undvika torra nagelband och spruckna naglar kan du smörja in med nagelolja. Nageloljan hjälper även nageln att få bättre yta, så att nagellack och nageldekorationer sitter ordentlig när det ska. Du får även en snyggare finish om du tar några droppar nagelolja på naglarna efter att du målat dem, och det kan även skydda nagellacket om du råkar slå till någonting eller nudda vid någon kant, innan det riktigt har torkat.

Friska naglar

Nagelolja kan hjälpa dina naglar att bli friskare, och nagellacket att fästa bättre. När du använder nageloljan bör du massera in den på nagelroten också, glöm inte nagelbanden med. De brukar också bli torra. Du kan sen peta ner nagelbanden lite försiktigt med en nagelbandspetare, men ta inte bort dem för allt i världen. Du kan sen ta nagelbandskräm på nagelbanden för att mjuka upp dem. När dina naglar är ordentligt återfuktade kan du nu klippa och fila dem till önskad form och längd.  Du kan behöva ta bort överbliven olja från självaste nageln när du ska måla dem, så att lacket inte stöts bort.

En proffsig manikyr hemma

Visst är det en av de skönaste sakerna som finns i hela världen, när man kan få unna sig en manikyr eller pedikyr på en salong. Men att betala en manikyr varje vecka kan bli för hårt för plånboken. Gör din egen manikyr hemma istället. Det är inte alls svårt att få ett proffsigt utseende på din hemma-manikyr, det enda som behövs är ett bra manikyrset. I detta sätt behöver du ordentliga produkter som nagelfilar och nagelsaxar. Skaffa dig helst en nagellacksborttagning med naturliga ingredienser, samma gäller nageloljan och nagelstärkaren. Du kommer att få en snyggare finish om dina naglar mår bra och har rätt form.Liknande sökningar
Levis Kepsar
Selected Femme Chiffongblusar
Reclaimed Vintage Byxor
Áhkká Vårjackor
New Look Jeans
ASOS Maxikjolar
Röda Kjolar
La Redoute Skjortklänningar
Harry Brown Kostymer
Puma Linnen
Mennace T-shirts
Sebago Polotröjor
Selected Koftor
Pieces Undertröja
Ardell Skönhet och hälsa
Acqua di Parma Aftershave
Scholl Fotvård
Peter Thomas Roth Hudvård
Crocs Träskor
Glamorous Spetsiga pumps
CND rea
IDUN Minerals rea
Birkenstock rea
Boomerang rea
Converse rea
Craft rea
Ecco rea
Edblad rea
Esprit rea
G-Star rea