Nagelsaxar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nagelsaxar

Nagelsaxar hjälper dig forma de perfekta naglarna

För att få till de finaste naglarna krävs det att du har bra nagelsaxar, nagelfilar och nagelborstar. Alla dessa brukar finnas i manikyrset man kan köpa, men faktum är att det ibland kan löna sig att köpa de olika delarna var för sig, även om det kan bli lite dyrare. Speciellt när det kommer till att välja nagelsax kan det vara bra att göra ett separat köp, eftersom det finns så många olika modeller. Använder du gelenaglar eller akrylnaglar måste du först kolla upp om det är naglar som går att klippa, eller om du ska behålla dem i sin form och bara använda nagelfilar till att slipa till dem.

Ha två uppsättningar saxar
För att bäst kunna klippa dina naglar borde du ha två olika uppsättningar, en för fingernaglar och en för tånaglar. Det finns många olika varianter, men vanligast är att man köper lite tjockare, skarpare nagelsaxar till tårna och lite tunnare till fingrarna, för att man mer är ute efter att forma fingernaglarna medan tånaglarna ska bli lite kortare för att de inte ska förstöra strumpor och tights. Använder du samma till båda kommer du snabbt att märka att dina tånaglar inte vill ge med sig och dina fingernaglar blir klumpigt klippta, därför är det bäst att redan från början se till att köpa dig olika saxar för dem båda.

Grunden i snygga naglar

Ingenting kan rädda ett par naglar som inte blivit snyggt klippta, inte ens nagellack. Det kommer skina igenom att du har klippt dina naglar slarvigt, och det kommer också kännas när hårda kanter och missade naglar fastnar på både tröjor och papper. Du kan med fördel använda en elektrisk nagelfil tillsammans med din sax, då kommer du få till en snyggare finish efter att du klippt naglarna. Tänk på att välja en nagelsax som passar dig, det finns både raka och böjda modeller att välja mellan.Liknande sökningar
Under Armour Mössor
Aida Vinglas
Sally Multifunktionsgardiner
Moschino Bikinis
Esprit Blusar
Bershka Vida byxor
Closet London Bootcut byxor
Happy Holly Manchesterbyxor
MOSS BROS Jackor
Reima Vinterjackor
WeSC Jackor
Nudie Jeans Jeans
QED London Midiklänningar
La Redoute Toppar & Tunikor
Hummel Linnen
Hust & Claire Tröjor
Tommy Hilfiger Tröjor
Lacoste Eau de parfum
Clarins Ögonskuggor
Clarins Puder
Adidas rea
Barbour rea
Birkenstock rea
Books rea
Casall rea
Edblad rea
ERNST rea
Ganni rea
Geggamoja rea
Gucci rea